ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τρίτη μιλά ο Αλαφούζος

Την Τρίτη μιλά ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 26/8, με τα λεγόμενα του αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο να αναμένονται με ενδιαφέρον.

Εξερχόμενος από τη θύρα των επισήμων του "Σπύρος Λούης" ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε λακωνικά ότι θα μιλήσει για όλους και για όλα την Τρίτη.

Μερικές ώρες αργότερα, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 26 Αυγούστου, στην αίθουσα Τύπου του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Τα λεγόμενα του Αλαφούζου αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού θα τοποθετηθεί για τα δρώμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ίσως προχωρήσει σε καταγγελίες.

Ακόμα, στο περιθώριο των δηλώσεων του Αλαφούζου, θα παρουσιαστεί ο Τάκης Φύσσας ως ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Ιωάννης Αλαφούζος θα παραχωρήσει εφ' όλης της ύλης Συνέντευξη Τύπου, αύριο Τρίτη 26/8 στις 11:30, στην Αίθουσα Τύπου της Λεωφόρου, ενώ θα παρουσιάσει και τον νέο Διευθυντή Ποδοσφαίρου του Συλλόγου κ. Τάκη Φύσσα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ