ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τετάρτη στην Λίγκα, την Πέμπτη στην ΟΥΕΦΑ ο Γόντικας

Την Τετάρτη στην Λίγκα, την Πέμπτη στην ΟΥΕΦΑ ο Γόντικας
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, θα παραβρεθεί κανονικά την Τετάρτη το πρωί στη Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λιγκ και την Πέμπτη θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Ελβετία για την απολογία των πράσινων στην ΟΥΕΦΑ.

Την Τετάρτη το μεσημέρι θα συνεδριάσει εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ ενώ δυο ώρες αργότερα θα πραγματοποιηθεί και η έκτακτη Γενική Συνέλευση του συνεταιρισμού.

Τόσο στο Δ.Σ. όσο και στην Γ.Σ. θα δώσει κανονικά το παρών ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας, εκπροσωπώντας φυσικά το Τριφύλλι, σε μια συνεδρίαση η οποία έχει σημαντικά θέματα προς συζήτηση ενώ δεν αποκλείεται να ανέβουν και οι τόνοι μετά από όσα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή.

Την απόφαση δηλαδή για αναστολή της αγωνιστικής και την ανακοίνωση προς την πολιτεία με την οποία ήταν αντίθετος ο Παναθηναϊκός ο οποίος δεν έδωσε την συγκατάθεση του, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα μετά τη λήξη της συνεδρίασης, ενώ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση την Δευτέρα.

Την Πέμπτη τώρα ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Ελβετία, αναχωρώντας νωρίς το πρωί, ώστε να παραβρεθεί στην απολογία του Τριφυλλιού στην πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ η οποία είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 23/2. Ο Γόντικας θα ταξιδέψει μαζί με τον υπεύθυνο διεθνών σχέσεων της πράσινης ΠΑΕ Βαγγέλη Πέτσο και ένα ακόμη στέλεχος του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αιτιολογήσει γιατί δεν έχει καλύψει τις οικονομικές εκκρεμότητές του και να αναλύσουν τι σκοπεύουν να πράξουν γι' αυτό. Και κατόπιν η Πειθαρχική Επιτροπή θα κάνει πάρει και την απόφασή της. Στο Τριφύλλι ευελπιστούν ότι το πλάνο που έχουν ετοιμάσει θα "σώσει" τους πράσινους οι οποίοι σε πρώτη φάση δεν θα τιμωρηθούν ή και αν τιμωρηθούν αυτό θα είναι μια ποινή με αναστολή σε πρώτη φάση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ