ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Πέμπτη "κληρώνει" για Λέτο, Σαριέγκι, Καντέ

Την Πέμπτη "κληρώνει" για Λέτο, Σαριέγκι, Καντέ
INTIME SPORTS

Η προπόνηση της Πέμπτης (17/3) θα είναι καθοριστική για το αν οι τρεις παίκτες θα μπορέσουν να είναι στην αποστολή του αγώνα με την Κέρκυρα.

Μόνιμη συνήθεια είναι πια για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα οι μεσοβδόμαδοι... πονοκέφαλοι που προκαλούνται από τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές του.

Οι Σεντρίκ Καντέ, Γιόσου Σαριέγκι και Σεμπαστιάν Λέτο, ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και η συμμετοχή τους στον αγώνα της Κυριακής (20/3) στο ΟΑΚΑ με την Κέρκυρα είναι αμφίβολη

Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στο θώρακα, ο δεύτερος στον προσαγωγό, ενώ ο Αργεντινός υπέστη αιμάτωμα στην προπόνηση της Τετάρτης.

Και οι τρεις τους λοιπόν, θα δοκιμάσουν να προπονηθούν στην προπόνηση της Πέμπτης και από την έκβαση της προσπάθειάς τους θα κριθεί η συμμετοχής τους στο ματς με την Κέρκυρα.

Ο Φερέιρα δεδομένα ελπίζει να έχει στη διάθεσή του τουλάχιστον έναν εκ των δύο αμυντικών του, για να μην αναγκαστεί να προχωρήσει σε αλλαγές θέσεων για να βρει τον παρτενέρ του Μπουμσόνγκ στο κέντρο της πράσινης άμυνας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ