ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις για Λυμπερόπουλο, Φύσσα

Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις για Λυμπερόπουλο, Φύσσα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τη στιγμή που διευθετήθηκαν κάποιες λεπτομέρειες που είχαν να κάνουν με την στελέχωση στο τιμ του Παναθηναϊκού την Παρασκευή αναμένεται να επισημοποιηθεί επίσημα η συμφωνία με τους Λυμπερόπουλο, Φύσσα.

Νίκος Λυμπερόπουλος και Τάκης Φύσσας έχουν συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αλλά ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί και σύμφωνα με πληροφορίες η ανακοίνωση αυτή θα γίνει την Παρασκευή (23/12).

Αυτό που έπρεπε να διευθετηθεί, κυρίως σε ότι είχε να κάνει με τον "Λύμπε", ο οποίος τα είχε βρει στα χρήματα και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου ήταν κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε πρόσωπα στο τιμ της πρώτης ομάδας. Αλλαγές που έχουν να κάνουν τόσο με αυτή καθ' αυτή τη λειτουργία της πρώτης ομάδας αλλά και γύρω απ' αυτήν.

Συγκεκριμένα αλλαγές που έχουν να κάνουν με πρόσωπα που θα στελεχώνουν το σκάουτινγκ, το ιατρικό τιμ αλλά και τους φυσιοθεραπευτές στο πράσινο στρατόπεδο.

Αρχικά πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή μετά από 14 χρόνια στον Παναθηναϊκό του Χρήστου Καρβουνίδη ως επικεφαλής στο τμήμα φυσιοθεραπείας του τριφυλλιού. Ο Καρβουνίδης είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Νίκο Λυμπερόπουλο στους πράσινους και την Εθνική Ελλάδος ενώ είχε αποτελέσει εισήγηση και του Νίκου Νταμπίζα και του Τάκη Φύσσα χωρίς όμως να γίνει πράξει η εισήγηση τους.

Επίσης στον Παναθηναϊκό θα εργαστεί πλέον και ο Γιάννης Κωτσής ο οποίος είναι γυμναστής αποκατάστασης, εργοφυσιολόγος και διατροφολόγος και στο παρελθόν επίσης έχει δουλέψει στην Εθνική Ελλάδος αλλά και ως ατομικός γυμναστής πολλών ποδοσφαιριστών.

Σε ότι έχει να κάνει με το τμήμα σκάουτινγκ τη δεδομένη χρονική στιγμή στον Παναθηναϊκό υπάρχουν ως σκάουτ οι Ρότσα, Νίλσον, Χένρικσεν αλλά στην Ελλάδα και κυρίως στις μικρότερες κατηγορίες λειτουργούν ως σκάουτ οι Μάρκος, Λαγωνικάκης, Μπατσινίλας και μένει να δούμε οι αλλαγές που θα γίνουν ποια πρόσωπα θα αφορούν.

Έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για την στελέχωση

Πλην των προαναφερθέντων Καρβουνίδη και Κοτσή οι Λυμπερόπουλος και Φύσσας έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές τους με ανθρώπους που θεωρούν ότι μπορούν να στελεχώσουν το τριφύλλι και να βοηθήσουν και τους ίδιους στα νέα τους πόστα.

Μάλιστα ο μεν "Λύμπε" από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί την Παρασκευή αναμένεται την Τρίτη 27/12 να έχει την πρώτη του επαφή με όλους τους ποδοσφαιριστές των πράσινων καθώς τότε είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση μετά τα Χριστούγεννα.

Όσο για τον Φύσσα και αυτός αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντά του τις πρώτες μέρες του νέου έτους καθώς την άλλη εβδομάδα θα λυθεί και επίσημα το συμβόλαιο του Γιάννη Σαμαρά με τον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των πράσινων ακαδημιών την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του τριφυλλιού καθώς μετά το παιχνίδι των Νέων στην Λάρισα ταξίδεψε για την Θεσσαλονίκη ώστε να περάσει τα Χριστούγεννα με τους δικούς του ανθρώπους και από Τρίτη θα βρίσκεται πάλι στην Αθήνα. Άλλωστε τόσο βιαστικά που έγιναν όλα δεν πρόλαβε να χαιρετήσει τους συνεργάτες του αλλά και τα "παιδιά" του στην ακαδημία του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ