ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Κυριακή (11/6) εκλογές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ή Πρωτοδικείο

Την Κυριακή (11/6) εκλογές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ή Πρωτοδικείο

Ούτε στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη κατέβηκε ψυφοδέλτιο και η Γ.Σ. διεκόπη για την Κυριακή 11/6. Αν δεν κατέβει ούτε εκεί ψηφοδέλτιο τότε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα οδηγηθεί σε διοίκηση πρωτοδικείου.

Χωρίς αποτέλεσμα, σε σχέση τουλάχιστον με την εκλογή νέας διοίκησης, πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού την Κυριακή (4/6).

Στην Λεωφόρο βρέθηκε λιγοστός κόσμος, ούτε 200 άτομα, και η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τη διακοπής της για την Κυριακή (11/6) προκειμένου να κατέβει ψηφοδέλτιο. Σε διαφορετική περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα οδηγηθεί σε διοίκηση πρωτοδικείου.

Η μόνη απόφαση που ουσιαστικά πήρε το σώμα ήταν να εγκρίνει το μνημόνιο με το ΥΠΕΚΑ για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδί.

Συγκεκριμένα ψήφησαν 74 μέλη που ήταν παρόντα και απ' αυτά τα 61 ενέκριναν το μνημόνιο, 10 το καταψήφισαν, δυο ήταν τα λευκά και βρέθηκε και ένα άκυρο. Η συγκεκριμένη ψηφοφορία έγινε μάλιστα μέσω κάλπης ενώ οι υπόλοιπες που ακολούθησαν για την απαλλαγή της διοίκησης από τις ευθύνες της έγινε με ανάταση των χεριών.

Στην διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγινε κουβέντα και για την τριμελής επιτροπή και τη συνάντηση που δεν έγινε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τα μέλη της να τονίζουν ότι η προσπάθεια της δεν βρήκε ανταπόκριση από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ. 

Τέλος έγινε και μια κουβέντα για την κουβέντα και το έγγραφο που συνέταξε ο Δημήτρης Μπαλτάκος με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙ "ΖΥΜΩΣΕΙΣ" ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΙΕΖΕΙ

Λύση ή πρωτοδικείο για τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Το Μνημόνιο συνεργασίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. και της Κυβέρνησης

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Eurogroup: 'Θερμό επεισόδιο' Τσακαλώτου - Ντράγκι

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν οι δύο άνδρες ξεκίνησαν να συζητούν για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Ο επικεφαλής της ΕΚΤ αποχώρησε για λίγο από την αίθουσα προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση

Oι μεταγραφές που χρειάζεται επειγόντως το 'Power of Love'

Το σπίτι της αγάπης, που μπήκε βάναυσα στη ζωή μας, χρειάζεται ένα γενναίο 'ρεκτιφιέ' προκειμένου να γίνει πιο 'φιλόξενο' για το αντρικό μάτι.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Έρχονται καταιγίδες και χιόνια - Πού θα εκδηλωθούν

Χαλάει εκ νέου ο καιρός από το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας μέχρι την Πέμπτη

Η πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας

Βγάζουμε αγνή και ανόθευτη χολή απέναντι στις χειρότερες πόλεις της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24