ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Δευτέρα παίρνει εξιτήριο ο Μπεργκ

Την Δευτέρα παίρνει εξιτήριο ο Μπεργκ
Μπεργκ INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ, αν όλα πάνε καλά, θα βγει την Δευτέρα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε τις τελευταίες μέρες για να ξεπεράσει την λοίμωξη του αναπνευστικού.

Κλινήρης και το Σαββατοκύριακο στο νοσοκομείο "Υγεία" παρέμεινε ο Μάρκους Μπεργκ με τον Σουηδό άσο να αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Δευτέρα το πρωί, καλός εχόντων των πραγμάτων.

Από την Πέμπτη που εισήχθη στο νοσοκομείο μέχρι και την Κυριακή οι γιατροί του έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις ενώ του χορηγούσαν τους απαραίτητους ορούς προκειμένου ο εξασθενημένος οργανισμός του να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να είναι σε θέση να βγει από το νοσοκομείο.

Ο Μπεργκ είδε από το δωμάτιο του το Σάββατο το απόγευμα την αναμέτρηση των πράσινων με την Ξάνθη ενώ μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν κάποιοι συμπαίκτες του που τον επισκέφτηκαν και με τους οποίους συζήτησε μαζί τους την απόδοση της ομάδας του τριφυλλιού.

Ο Σουηδός άσος ανυπομονεί να βγει από το νοσοκομείο αλλά και να επανέλθει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ανεβάζοντας σιγά-σιγά τους ρυθμούς εκγύμνασης του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ