ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Δευτέρα η κρίσιμη μέρα για Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό

Την Δευτέρα η κρίσιμη μέρα για Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Την Κυριακή (20/12) θα πραγματοποιηθεί τελικά το ραντεβού των ανθρώπων του Πανιωνίου με τον εκπρόσωπο του Μπουμάλ και πιθανόν τον ίδιο τον παίκτη και από την Δευτέρα αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία η μετακίνηση του ή όχι στον Παναθηναϊκό.

Ο Πανιώνιος δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς το Σάββατο το μεσημέρι στο Περιστέρι αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο στην αυλαία του πρώτου γύρου της Super League. Οπότε ήταν απολύτως λογικό η επιθυμία της διοίκησης των "κυανέρυθρων" αλλά και του τεχνικού τιμ της ομάδας του Πανιωνίου να είναι όλων το μυαλό στο ματς αυτό καθ' αυτό και σε τίποτα άλλο.

Για αυτό και το προγραμματισμένο αρχικά ραντεβού του εκπροσώπου του Μπουμάλ με τη διοίκηση της ομάδας για την μεταγραφή του Καμερουνέζου άσου δεν θα γίνει το Σάββατο αλλά την Κυριακή (20/12). Εκεί οι δυο πλευρές θα αποφασίσουν τι μέλει γενέσθαι και πως θα αποχωρήσει από τον Πανιώνιο ο 25χρονος άσος.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους σε ομάδα και παίκτη αναμένεται να ενημερωθούν για τις εξελίξεις την Δευτέρα και οι δυο πλευρές να μπουν σε πιο λεπτομερείς συζητήσεις σχετικά με το πως θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του από τη Νέα Σμύρνη στην Λεωφόρο.

Δεν αποκλείεται οι πράσινοι να προσφέρουν και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα στην ομάδα του Πανιωνίου αν δεν τους ικανοποιεί η οικονομική προσφορά ώστε να ντυθεί από τώρα στα πράσινα ο Μπουμάλ. Άλλωστε ο Αντρέα Στραματσόνι προανήγγειλε αρκετές αποχωρήσεις από το ρόστερ του "τριφυλλιού" τον Ιανουάριο.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν έχουν μπει στο παιχνίδι της απόκτησης του Μπουμάλ από την ομάδα της Νέας Σμύρνης αλλά στο τριφύλλι κρατούν ακόμα χαμηλά τους τόνους καθώς φοβούνται ενδεχόμενη "σφήνα" από τον Ολυμπιακό, όχι φυσικά για να κάνει δικό του τον παίκτη αλλά ουσιαστικά για να χαλάσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ