ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέτει όρους η οικογένεια Βαρδινογιάννη

Θέτει όρους η οικογένεια Βαρδινογιάννη
Βαρδινογιάννης INTIME SPORTS

Η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη διεμήνυσε πως αν δεν γίνουν συναντήσεις διά ζώσης και δεν προσκομιστούν πιστοποιημένα νομικά έγγραφα δεν θα προχωρήσει σε καμία διαπραγμάτευση.

Όπως τονίζεται από τους κύκλους του, ο ίδιος από την πρώτη στιγμή που άρχισε αυτή η διαδικασία της δωρεάν παραχώρησης των μετοχών του είχε μιλήσει για σοβαρές και ενδεδειγμένες προτάσεις για το συμφέρον του Παναθηναϊκού.

Για αυτό και θέλει να διαπιστώσει ακριβώς και με πιστοποιημένα έγγραφα το ποιες είναι οι δυνατότητες των επενδυτών και όχι των ανθρώπων που ενεργούν για λογαριασμό τους.

Για αυτό η πλευρά του Βαρδινογιάννη ζητάει πιστοποιημένα επίσημα έγγραφα από κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να πάρει την ομάδα.

Έχει δε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει καμία τελική διαπραγμάτευση και πολύ περισσότερο να υπάρχει και προκαταρκτική συμφωνία αν δεν υπάρχουν νόμιμα παραστατικά που να αποδεικνύουν ότι αυτά που ισχυρίζονται οι ενδιαφερόμενοι ισχύουν και θα γίνουν πράξη.

Άρα η επιφύλαξη θα υπάρχει για όλους μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου και η πλευρά των δικηγόρων του θα περιμένει είτε κάποια προσωπική επαφή του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τους επενδυτές ή πιστοποιημένα νόμιμα έγγραφα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ