ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θεραπεία ο Κουίνσι, ατομικό ο Λέτο

Θεραπεία ο Κουίνσι, ατομικό ο Λέτο
INTIME SPORTS

Την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει αν αγωνιστεί ο Λέτο με τον Λεβαδειακό, αφού έκανε ατομικό πρόγραμμα. Το μήνυμά του στο twitter. Θεραπεία ο Κουίνσι.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να έχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για το ματς του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, οι ενοχλήσεις στο γόνατο του Λέτο δεν υποχώρησαν και ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Για τον λόγο αυτό λίγο μετά το τέλος της προπόνησης, ο Λέτο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter αναφέρθηκε στην κατάσταση του τραυματισμού

"Για σας φίλοι μου. Σήμερα προσπάθησα να πάρω μέρος στη προπόνηση αλλά δεν ένιωθα τόσο καλά. Θα δούμε πως θα είμαι αύριο. Υ.Γ. Πολύ κρύο".

Σίγουρα εκτός μάχης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό θα είναι ο Κουίνσι ο οποίος έκανε θεραπεία και την Τετάρτη το πρωί θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς του Γκανέζου άσου και ο χρόνος αποθεραπείας του.

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ των "πράσινων" οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για επτά με δέκα μέρες εκτός προπονήσεων.

Θεραπεία και χαμόγελα για "Μπουμ"

Σε θεραπεία υποβλήθηκε και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ με τον Γάλλο αμυντικός να έχει πετάξει τις πατερίτσες και να κάνει ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ρούντολφ ο οποίος για μια εβδομάδα τουλάχιστον θα ακολουθεί ένα πρόγραμμα μίνι προετοιμασίας ώστε να μην ξαναβγάλει άλλους μυϊκούς τραυματισμούς.

Στην πρώτη προπόνηση μετά το ματς με την Δόξα Δράμας, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τους "μαυραετούς" ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ