ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θεραπεία και ο Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Μπακάκης EUROKINISSI SPORTS

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού με τον Κουλιμπαλί να μένει και αυτός εκτός προγράμματος και να είναι αμφίβολος για το ματς με τον Ατρόμητο.

Μετά το ρεπό της Τρίτης όπου οι πράσινοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν την Τετάρτη το πρωί επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης όπως και τη περασμένη εβδομάδα μέτρησε αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του καθώς εκτός του Μολέντο που έκανε ράμματα στο κεφάλι στο ματς με την ΑΕΚ αλλά και τους Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλη που ήταν γνωστό πως αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών εκτός έμεινε και ο Κουλιμπαλί.

Ο άσος από το Μάλι ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να κάνει μόνο θεραπεία και να μην προπονηθεί και φυσικά από τη στιγμή που το ματς με τον Ατρόμητο είναι μόλις σε τρεις μέρες η παρουσία του είναι αμφίβολη.

Αντίθετα ο Μολίνς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και την Πέμπτη αναμένεται να γυμναστεί κανονικά και να τεθεί στη διάθεση του Ουζουνίδη.

Όσο για το πρόγραμμα της προπόνησης ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθως οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις δύναμης, παιχνίδι κατοχής και ολοκλήρωσαν με ελεύθερο παιχνίδι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ