ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θεραπεία για τους Μπούι, Δώνη

Θεραπεία για τους Μπούι, Δώνη
INTIME SPORTS

Οι Ουασίμ Μπούι και Χρήστος Δώνης υποβλήθηκαν σε θεραπεία την Παρασκευή και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση του Σαββάτου.

Στην Αθήνα επέστρεψε η αποστολή του Παναθηναϊκού, αφού διανυκτέρευσε στα Χανιά και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο "Γεώργιος Καλαφάτης" για την προπόνηση της Παρασκευής (9/1).

Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στους Χρήστο Δώνη και Ουασίμ Μπούι, οι οποίοι επέστρεψαν τραυματίες από την Κρήτη και υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Η συμμετοχής τους στο ματς με τον Εργοτέλη την Κυριακή στο "Απόστολος Νικολαΐδης" κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, αλλά θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση του Σαββάτου.

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τα Χανιά έκαναν αποκατάσταση, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, μετά ασκήσεις με πάσες, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας ενώ ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν το Σάββατο 10/1 στις 17:00 και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για το κυριακάτικο ματς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ