ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Θέλουμε ο Νίνης να είναι ο νέος Μπορίνι"

"Θέλουμε ο Νίνης να είναι ο νέος Μπορίνι"
INTIME SPORTS

Για πρώτη φορά, άνθρωπος της Πάρμα παραδέχτηκε πως ενδιαφέρεται για τον Σωτήρη Νίνη και παρομοίασε τον Έλληνα διεθνή με τον Φάμπιο Μπορίνι.

Το μέλλον του Σωτήρη Νίνη στον Παναθηναϊκό ( διαβάστε για τον ανίκητο Πετρόπουλο ) μόνο βέβαιο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο διεθνής άσος έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να παίξει στο εξωτερικό και να ζήσει τ' όνειρο ενός άλλου δυνατού πρωταθλήματος.

Μια από τις ομάδες που έχει πλησιάσει τον ταλαντούχο άσο του Παναθηναϊκού είναι η Πάρμα και μάλιστα υπάρχουν οι φήμες πως οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει.

Από τον ιταλικό σύλλογο κανείς δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για την υπόθεση του Σωτήρη Νίνη, όμως την αρχή έκανε ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Πιέτρο Λεονάρντι, μιλώντας στην ιστοσελίδα Sportsbook24.net:

"Είναι αλήθεια, τον παρακαλουθούμε στενά και ελπίζουμε ότι θα τον αποκτήσουμε. Ο ποδοσφαιριστής αναρρώνει από μία εγχείριση στους χιαστούς και αυτός είναι ο λόγος που πολλές ομάδες, παρότι τον παρακολουθούσαν και υπό άλλες συνθήκες θα του κατέθεταν πρόταση, έκαναν πίσω. Μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και θέλουμε να πετύχουμε άλλη μία περίπτωση Μπορίνι".

Το διοικητικό στέλεχος της Πάρμα προφανώς και δεν θέλησε να μιλήσει για συμφωνία με τον Νίνη, όμως οι Ιταλοί θεωρούν την υπόθεση κλεισμένη.

Την ίδια ώρα πάντως, στο "πράσινο" στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις, αφού ψηφίστηκε επί της Αρχής, ο νέος αθλητικός νόμος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ