ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει χρήματα για Μπεργκ το Αμβούργο, υπογράφει ο Κουτρουμπής

Θέλει χρήματα για Μπεργκ το Αμβούργο, υπογράφει ο Κουτρουμπής
INTIME SPORTS

Το Αμβούργο θα περιμένει επίσημη πρόταση για να παραχωρήσει τον Μπεργκ ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Κουτρουμπής θα γίνει επίσημα "πράσινος".

Ένα θετικό και ένα αρνητικό νέο περιελάμβανε η Δευτέρα αναφορικά με τις εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο του Παναθηναϊκού. Το θετικό έχει να κάνει με την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Κουτρουμπή ο οποίος αναμένεται μέχρι τα τέλη της εβδομάδας να έχει βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρει το Τριφύλλι.

Ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται σε διακοπές και θα επιστρέψει στα τέλη της εβδομάδας για να πέσουν οι υπογραφές που θα ολοκληρώσουν την συμφωνία. υμμβόλαιο που του προσδ

Τα αρνητικά νέα ήραν από τη Γερμανία και τη συνάντηση του Μάρκους Μπεργκ με τον τεχνικό διευθυντή του Αμβούργου Όλιβερ Κρέιζερ ο οποίος ενημέρωσε τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές πως δεν υπολογίζονται για την πρώτη ομάδα και ότι αν μείνουν στα συμβόλαια τους θα κάνουν προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα του Αμβούργου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη Γερμανία ο Κρέιζερ ρώτησε τους τρεις παίκτες αν έχουν κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια τους και τους είπε αν είναι να την φέρουν στο Αμβούργο για να τη δουν και να τη συζητήσουν ώστε να προχωρήσει στην παραχώρηση του κάθε παίκτη.

Φυσικά δεν τέθηκε θέμα συγκεκριμένων χρημάτων και συγκεκριμένης πρότασης με τον Κρέιζερ να ξέρει τις προτάσεις που μπορεί να φέρουν οι τρεις παίκτες και να τις συζητήσει μαζί τους ώστε να δει με ποιον τρόπο μπορεί να μείνουν ελεύθεροι.

Ο Μπεργκ ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και μιας ακόμη ομάδα αλλά τόνισε ότι ακόμα δεν έχει κάτι επίσημο στα χέρια του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ