ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει τον Μάρκους Μπεργκ ο Αναστασίου

Θέλει τον Μάρκους Μπεργκ ο Αναστασίου
Μάρκους Μπεργκ

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση φορ στον Παναθηναϊκό και ήδη εξετάζει την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ (video)

Την Πέμπτη αναμένεται να ολοκληρωθεί κι επίσημα ο "γάμος" μεταξύ των πράσινων και του Αναστασίου, με τον νεαρό τεχνικό να αναλαμβάνει το χτίσιμο του νέου Παναθηναϊκού.

Όπως έχουμε επισημάνει αρκετές φορές ο "Ολλανδός" θέλει να φτιάξει μία νέα ομάδα που θα αποτελείται από τον ποδοσφαιριστές που θα έχει επιλέξει ο ίδιος (σε μεγάλο βαθμό).

Όντας επιθετικός στο παρελθόν λοιπόν (και καλός μάλιστα) το θέμα του στράικερ είναι προσωπική υπόθεση την οποία χειρίζεται αποκλειστικά ο ίδιος.

Ο Αναστασίου θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια με σκοπό να φέρει έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης των πράσινων, οπότε δεν αποκλείεται να τραβήξει αρκετά αυτή η ιστορία.

Σύμφωνα με το "goal news" πάντως ο Μάρκους Μπεργκ είναι ένας από τους παίκτες που θα ήθελε στον Παναθηναϊκό και η αλήθεια είναι πως η περίπτωση του συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ολοκληρωθεί.

Ακριβός αλλά και... φθηνός

Ο Μπεργκ αποκτήθηκε από το Αμβούργο πριν δυο χρόνια με το ποσό των 9.5 εκ. ευρώ από την Αϊτχόφεν, με τη γενικότερη του παρουσία στην Ολλανδία να κρίνεται επιτυχημένη (53 γκολ σε 4 χρόνια).

Στην Γερμανία ωστόσο δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και σε συνδυασμό με κάποιους τραυματισμούς που έβγαλε, έχασε τη θέση από το βασικό σχήμα και βρέθηκε μεταξύ πάγκου, ιατρείου και ενδεκάδας.

Στα 26 βέβαια είναι εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, διεθνής με την Σουηδία και σίγουρα ψάχνει ένα restart στην καριέρα του.

Το Αμβούργο θέλει καταρχάς να τον παραχωρήσει δανεικό με οψιόν αγοράς (είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο) με την ελπίδα να βγάλει τη... χασούρα, οπότε ο Παναθηναϊκός μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή τη συγκυρία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ