ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει τον Έντγκαρ ο Φερέιρα

Θέλει τον Έντγκαρ ο Φερέιρα

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού Έντγκαρ Σίλβα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.Ανακοινώνεται η παραμονή του Φερέιρα. Λεπτομέρειες για την προετοιμασία.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός Έντγκαρ Σίλβα ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα γνωρίζει τον παίκτη από την κοινή παρουσία τους στην Πόρτο (τη σεζόν 2007-08).

Ο Έντγκαρ μένει ελεύθερος από την πορτογαλική Γκιμαράες και θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μπαρτολόμε Κουρσάχ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

" Ναι, είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Έντγκαρ, όπως ενδιαφερόταν και πέρυσι. Έχει γίνει μια αρχική κουβέντα , αλλά ακόμη δεν μπορούμε να πούμε κάτι ξεκάθαρο. Εκτιμώ πως μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα γνωρίζουμε τον επόμενο προορισμό του", δήλωσε στην εφημερίδα Goal.

Εν τω μεταξύ τη Δευτέρα (18/6) αναμένεται να ανακοινωθεί η παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία. Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του επέλεξαν η φετινή προετοιμασία να γίνει στο Ζάλτσμπουργκ, ωστόσο η οριστική απόφαση θα παρθεί τις επόμενες μέρες, ενώ θα ανακοινωθεί και η σειρά φιλικών αγώνων.

Τέλος, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος εργάζεται στην Κίνα, επιβεβαίωσε στο Goal πως θέλει τον Σιμάο.

" Ακόμη δεν έχει λάμψει όσο θα έπρεπε. Έχει μοναδικά χαρίσματα που σπανίζουν σήμερα στο ποδόσφαιρο. Και πιστεύω ότι μαζί μου, όσο συνεργαστήκαμε, βελτιώθηκε και ανέβηκε επίπεδο. Φάνηκε αυτό στα παιχνίδια που έκανε εκείνη τη σεζόν στο Τσάμπιος Λιγκ, με αντιπάλους όπως η Ίντερ, η Βέρντερ Βρέμης και η Βιγιαρεάλ... Αν συνεργαστεί ξανά μαζί μου, πιστεύω ότι θα τον βελτιώσω ακόμα περισσότερο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ