ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει Κυργιάκο ο Παναθηναϊκός

Θέλει Κυργιάκο ο Παναθηναϊκός

Τον αντικαταστάτη του Ζαλ Αλέν Μπουμσόνγκ φαίνεται πως έχουν βρει στο πρόσωπο του Σωτήρη Κυργιάκου οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Θετικός ο έμπειρος αμυντικός. Αισιοδοξία για Σισέ.

Σε διπλό ταμπλό φαίνεται πως παίζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αφού από τη μία κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις με την αποχώρηση όσων παικτών δεν υπολογίζονται και από την άλλη γίνονται επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας αναμένεται να μπούμε στην τελική ευθεία των υποθέσεων των Βύντρα, Χριστοδουλόπουλου και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Ο πρώτος και ο τελευταίος είναι πιθανό μάλιστα να πάνε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Δευτέρα, έτσι ώστε να τελειώσει οριστικά το θέμα της αποχώρησης τους. Ο Γάλλος βέβαια δεν βάζει νερό στο κρασί του, οπότε ίσως τραβήξει αυτή η υπόθεση.

Υπάρχει άλλος...

Στον Παναθηναϊκό πάντως φαίνεται πως έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Μπουμσόνγκ, κι αυτός είναι ο Σωτήρης Κυργιάκος! Ο 33άχρονος άσος δεν υπολογίζεται από την Βόλφσμπουργκ και του έχουν διαμηνύσει να βρει ομάδα για να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του.

Εάν οι πράσινοι τα βρουν στα χρήματα με τον Κυργιάκο, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε επιστροφή στην Παιανία για το "αλάνι". Εκείνο που προβληματίζει ωστόσο είναι η κατάσταση του έμπειρου άσου, ο οποίος τα τελευταία δυο χρόνια έχει αγωνιστεί μόλις σε 11 παιχνίδια (827 λεπτά), κι όλα την περσινή σεζόν.

Τέλος για την υπόθεση του Τζιμπρίλ Σισέ να πούμε πως όλα πλέον είναι στο χέρι του Γάλλου επιθετικού. Ο Παναθηναϊκός ότι ήταν να κάνει το έκανε και μένει στον Σισέ να πείσει την ΚΠΡ έτσι ώστε να τον αφήσει να έρθει στους πράσινους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ