ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει τον Σίλντενφελντ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Θέλει τον Σίλντενφελντ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ
INTIME SPORTS

Άνθρωπος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προσέγγισε τον Γκόρντον Σίλντενφελντ τις ημέρες που βρέθηκε στο Σιμπενίκ, εξετάζοντας την προοπτική της συνεργασίας τους από το καλοκαίρι και μετά.

Στον Παναθηναϊκό θα καταθέσουν σ τον Γκόρντον Σίλντενφελντ πρόταση για την υπογραφή νέου συμβολαίου από τον Ιούνιο του 2015 και έπειτα, όμως, την ίδια στιγμή, έχουν εμφανιστεί και άλλοι ενδιαφερόμενοι...

Σύμφωνα με τους Κροάτες δημοσιογράφους, ο 30χρονος στόπερ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των διοικούντων την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας της ομάδας.

Η πρωτοπόρος στη βαθμολογία του κροατικού πρωταθλήματος επιθυμεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδο της στους ομίλους του Champions League και προτίθεται να δαπανήσει αρκετά χρήματα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού του 2015.

Όπως αναφέρουν οι Κροάτες δημοσιογράφοι, τις προηγούμενη ημέρες που ο "Σίφο" είχε ταξιδέψει στο Σιμπενίκ για να διευθετήσει προσωπικές του υποθέσεις, υπήρξε επικοινωνία με εκπρόσωπο της Ντιναμό.

Δεν παρατίθενται περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάληξη της επαφής, ωστόσο, η Ντιναμό ενδιαφέρεται σταθερά τον τελευταίο 1 χρόνο για τον Σίλντενφελντ και αυτή τη φορά, οι συνθήκες είναι οι πλέον ευνοϊκές.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, ότι κάθε φορά που εξελίσσονται διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον ατζέντη του "Σίφο", Μάριο Κνέζ, εμφανίζονται και δημοσιεύματα μεταγραφικού περιεχόμενου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ