ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει να μείνει ο Γουακάσο

Θέλει να μείνει ο Γουακάσο

Το Sport24.gr μεταφέρει την απάντηση του Μουμπάρακ Γουακάσο σε Γκανέζους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον της Λας Πάλμας και παρουσιάζει πως θα χρησιμοποιηθεί στην Εθνική Γκάνας.

Με την αλλαγή πολιτικής από τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο Μουμπάρακ Γουακάσο υπολογίζεται ξανά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο αριστεροπόδαρος χαφ είναι ενήμερος για την άποψη του τεχνικού διευθυντή και φαίνεται πως έχει τη διάθεση να βοηθήσει περισσότερο, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στο Copa Africa 2017.

Συνομιλώντας με Γκανέζους δημοσιογράφους, ο Γουακάσο τόνισε ότι δεν σκοπεύει να φύγει από την Αθήνα και έχει προσαρμοστεί στο εργασιακό περιβάλλον.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν στο Sport24.gr, ο Γουακάσο ρωτήθηκε για τη φημολογία που τον συνδέει με τη Λας Πάλμας. "Δεν ξέρω εάν με θέλουν πίσω, αλλά δεν έχω πρόθεση να αποχωρήσω από τον Παναθηναϊκό. Έχω συμβόλαιο για άλλα 2,5 χρόνια, περνάω καλά στην πόλη και θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Υπάρχουν προβλήματα, δεν πήγαμε καλά μέχρι τώρα, όμως εγώ δεν έχω ζητήσει να φύγω" απάντησε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο Γουακάσο δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2019, με τις ετήσιες αποδοχές του να αγγίζουν τις 500.000 ευρώ, ετησίως. Πρόσφατα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι η Λας Πάλμας κινείται για το δανεισμό του, αλλά ο Παναθηναϊκός κατέστησε σαφές ότι ο Γκανέζος δεν παραχωρείται.

Σε θέση δημιουργού στη Γκάνα

Ευρισκόμενη στο Ντουμπάι, η Γκάνα ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το Copa Africa 2017, που αρχίζει σε λίγες μέρες στη Γκαμπόν. Οι υποχρεώσεις της στη διοργάνωση αρχίζουν στις 17 Ιανουαρίου, εναντίον της Ουγκάντας στην πόλη Πορτ Ζεντίλ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αβραάμ Γκραντ εφαρμόζει το σύστημα 4-4-2, με τον Γουακάσο να λογίζεται βασικός. Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, δεν χρησιμοποιείται ως αριστερός χαφ, αλλά ως κεντρικός χαφ! Ο Αφρίγιε Άκουα προσηλώνεται στα ανασταλτικά καθήκοντα και ο Γουακάσο έχει πιο επιτελικό ρόλο, λειτουργώντας ως "deep lying playmaker", όπως τον έχει περιγράψει ο Γκραντ.

Ο Γουακάσο θεωρείται από τους πρωταγωνιστές της Γκάνας και υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις από αυτόν, για μία καλή πορεία στο Copa Africa 2017. Διαθέτει τις ικανότητες να ανταποκριθεί και το ζητούμενο είναι να τα καταφέρει...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ