ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει να είναι έτοιμος για τον Παναθηναϊκό ο Εσιέν

Θέλει να είναι έτοιμος για τον Παναθηναϊκό ο Εσιέν
INTIME SPORTS

Ο Μάικλ Εσιέν μιλώντας με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τους ενημέρωσε για την πρόθεση του να βρίσκεται και πάλι πίσω στην Αθήνα στις 20 Ιουνίου για να ξεκινήσει προπονήσεις μόνος του.

Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι από το βράδυ της Τρίτης (2/6) ο Μάικλ Εσιέν με τον Γκανέζο σούπερ σταρ να δηλώνει με το καλημέρα ένας από τους οπαδούς της ομάδας συγκλονισμένος από την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλοι του τριφυλλιού.

Ο 32χρονος μέσος ο οποίος μίλησε για τον σεβασμό που έδειξαν άπαντες προς το πρόσωπο του και αυτό τον έκανε από την πρώτη στιγμή να πει το "ναι" έδειξε μιλώντας με τους ανθρώπους των πράσινων πόσο διψάει για να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού.

Σε συνομιλία που είχε με τους ανθρώπους των πράσινων και ενημερώνοντας τους για το πρόγραμμα που σκοπεύει να ακολουθήσει τους ενημέρωσε πως πρόθεση του είναι να βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα στις 20 Ιουνίου και να ξεκινήσει προπονήσεις μόνος του.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει στις 27 Ιουνίου και ο Γκανέζος θέλει να είναι εδώ τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν προκειμένου να μπει στον ρυθμό και να μπορέσει φυσικά να φτάσει τους υπόλοιπους πράσινους από τη στιγμή που την φετινή σεζόν δεν είχε τόσα πολλά παιχνίδια στα πόδια του.

Με το καλημέρα όμως ο Εσιέν δείχνει την "δίψα" που έχει για να αγωνιστεί με το τριφύλλι και να βοηθήσει τους πράσινους στον πρώτο μεγάλο στόχο της επόμενης σεζόν ο οποίος θα είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League.

Τους έχει κερδίσει όλους με την απλότητα του

Θέλει να είναι έτοιμος για τον Παναθηναϊκό ο Εσιέν
INTIME SPORTS

Ο Εσιέν είναι ένας σούπερ σταρ ο οποίος όμως από την πρώτη στιγμή έχει κερδίσει όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με την απλότητα του. Με το γεγονός ότι δεν έχει το "σταριλίκι" πάνω του και δείχνει προσγειωμένος και ότι ξέρει που βρίσκεται.

Δεν παραπονέθηκε από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο μέχρι την στιγμή που έφυγε από την Ελλάδα ούτε μία στιγμή. Έκανε ότι του ζητήθηκε από τους πράσινους ενώ δεν είχε πρόβλημα να ποζάρει με όποιον οπαδό του Παναθηναϊκού ήθελε μια φωτογραφία μαζί του.

Την Τρίτη (2/6) το βράδυ γνώρισε για πρώτη φορά και τον πρόεδρο του τριφυλλιού Γιάννη Αλαφούζου και στην λίγη ώρα που πέρασαν μαζί έκανε πολύ καλή εντύπωση και στον ισχυρό άνδρα των πράσινων ο οποίος τώρα θα περιμένει και αυτός να τον δει να αποδίδει στον αγωνιστικό χώρο στο μάξιμουμ της απόδοσης του βοηθώντας τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά στο Λονδίνο και μετά στην Γκάνα

Ο 32χρονος μέσος θα αναχωρήσει την Τετάρτη από την χώρα μας με προορισμό αρχικά το Λονδίνο όπου θα κάτσει λίγες μέρες και εν συνεχεία θα ταξιδέψει στην πατρίδα του, στην Γκάνα, για να δει την οικογένεια του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Εν συνεχεία θα έρθει και πάλι στην Αθήνα και τις πρώτες μέρες θα μείνει σε ξενοδοχείο αναζητώντας παράλληλα κάποια σπίτια για την μόνιμη κατοικία του στην χώρα μας καθώς όπως είναι λογικό στην μιάμιση μέρα στην Αθήνα και έχοντας πολύ γεμάτο πρόγραμμα δεν μπόρεσε να ψάξει και για σπίτια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ