ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Θέλει Ίσακ ο Παναθηναϊκός"

"Θέλει Ίσακ ο Παναθηναϊκός"
2014 LARS RONBOG

Το όνομα του Μίκαελ Ίσακ επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό με σουηδικό Μέσο να αναφέρει ότι οι πράσινοι μαζί με την Άντερλεχτ θέλουν τον παίκτη. Τι δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Ράντερς.

Για μία ακόμα φορά το όνομα του Μίκαελ Ίσακ επανέρχεται στη μεταγραφική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι αναζητούν έναν επιθετικό για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και οι Σουηδοί βάζουν το όνομα του επιθετικού της Ράντερς στη λίστα των υποψηφίων.

Συγκεκριμένα το "fotbollskanalen.se" αναφέρει ότι ο Ίσακ είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού και της Άντερλεχτ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι δύο ομάδες σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι το συμβόλαιο του παίκτη με την ομάδα της Δανίας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν από τώρα. Η Ράντερς φέρεται να είναι θετική στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο αφού το καλοκαίρι θα χάσει τον παίκτη χωρίς να αποκομίσει κανένα οικονομικό όφελος.

Δηλώσεις για το θέμα έκανε σε Μέσα της Δανίας ο τεχνικός διευθυντής της Ράντερς, Όλε Νίλσεν. "Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε προτάσεις για τον Ίσακ, αλλά αν δεν είναι ελκυστικές δεν θα τον πουλήσουμε. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον για αυτόν" ήταν το αρχικό του σχόλιο και στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για το πότε πιστεύει ότι θα πουληθεί ο παίκτης είπε "Νομίζω ότι αυτό θα συμβεί τον Ιανουάριο".

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ίσακ είναι 23 ετών και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ασιρίσκα και εν συνεχεία πέρασε από την Κολονία, την Σεντ Γκάλεν και την Πάρμα. Από την ιταλική ομάδα δόθηκε δανεικός στην Κροτόνε και το καλοκαίρι του 2014 έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της Πάρμα και πήρε στη Δανία και την Ράντερς.

Στη Δανία πραγματοποιεί τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, ενώ φέτος σε 18 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μετρά εννιά γκολ. Παράλληλα, είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της Σουηδίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ