ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Τον εγωισμό κάτω από την ομάδα"

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Τον εγωισμό κάτω από την ομάδα"
INTIME SPORTS

Με δηλώσεις του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε γελοία όσα συμβαίνουν στο Τριφύλλι και υποστήριξε πως ακόμα και αν πάρουν τις μετοχές οι Παλαίμαχοι δεν έχουν τα χρήματα που χρειάζονται.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Βασίλη Κωνσταντίνου στα γραφεία του. Σε μια συνάντηση στην οποία για ένα λεπτό και για ένα τυπικό για πέρασε και ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ο Θανάσης άκουσε από τον πρόεδρο των Παλαιμάχων τις εξελίξεις γύρω από τις έως τώρα κινήσεις εξέφρασε την συμπαράσταση του αλλά δεν πήρε θέση γύρω από το αν θα συνεισφέρει η μη.

Λίγη ώρα αργότερα ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε στο ραδιόφωνο του Sentra Fm σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις λέγοντας:

Για τη συνάντηση με τον Κωνσταντίνου: «Απευθύνομαι σε όλους τους Παναθηναϊκούς και θέλω να ξέρουν την αλήθεια. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε καλή προσπάθεια για το καλό του Παναθηναϊκού. Με τον Παύλο δεν μίλησε ο Βασίλης (σ.σ. Κωνσταντίνου) χαιρετήθηκαν για ένα λεπτό και μίλησα εγώ μαζί του. Εγώ με το χέρι στην καρδιά του είπα ότι είναι περιττή η προσπάθεια που κάνουν και είμαι πάντοτε απ' αυτούς που θέλουν το καλό της ομάδας».

Το αν στηρίζει την κίνηση των παλαιμάχων: «Με το χέρι στην καρδιά λέω ότι μίλησα μαζί του. Του είπα ότι είναι περιττή η προσπάθεια που κάνουν. Είμαι με όσους θέλουν το καλό του Παναθηναϊκού. Είναι λυπηρό αυτό που βλέπω. Παράγοντες του Παναθηναϊκού να τσακώνονται, ο ένας να λέει θα βάλω λεφτά, ο άλλος θα πάω στα δικαστήρια. Να αφήσουν τις έριδες και να κοιτάξουν το συμφέρον του Παναθηναϊκού που έχει ιστορία 100 χρόνων και δεν μπορεί να την απεμπολήσει κανείς. Δεν μου λέει κάτι το να πάρουν το 54.7% οι παλαίμαχοι. Αυτό που λείπει είναι τα χρήματα και όχι το να πάρουν τα χαρτιά στα χέρια τους. Πώς θα πληρωθούν οι παίκτες, οι υπάλληλοι και πώς θα αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του;»

Το αν θα στηρίξει οικονομικά τους παλαίμαχους: «Το θέμα δεν είναι οικονομίας. Όταν βλέπω ο ένας να τσακώνεται με τον άλλο. Εμείς αγαπάμε τον Παναθηναϊκό με την καρδιά κι όχι μόνο με την τσέπη μας. Είναι ντροπή και αίσχος τέτοιες διαφορές να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Είμαστε με αυτούς που βοηθάνε κι όχι με αυτούς που διαιρούν τον Παναθηναϊκό. Δεν έχουμε υποσχεθεί τίποτα σε κανένα. Αυτά που λένε οι άλλοι ότι θα βάλουμε εμείς αν βάλουν και οι άλλοι είναι γελοιότητες για να μην πω καραγκιοζιλίκια. Επειδή πολλά λέγονται, είναι ντροπή αυτά που γίνονται. Είμαστε αποστασιοποιημένοι και τα 2 αδέρφια, έχουμε δώσει τη ζωή μας για τον Παναθηναϊκό».

Το 5ο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Έχουμε κάνει τα αδύνατα δυνατά. Πήγαμε στην προπόνηση χθες και τα δύο αδέρφια και το ίδιο θα κάνουμε μέχρι τον αγώνα. Θέλω να πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει στο Φάιναλ Φορ και είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσει αν φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ