ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θα πάει αργότερα στην Ιταλία ο Στραματσόνι

Θα πάει αργότερα στην Ιταλία ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι χειρίζεται από την Αθήνα τις μεταγραφικές υποθέσεις του Παναθηναϊκού και δεν θα μεταβεί στην πατρίδα του στην παρούσα φάση.

Παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μεταβαίνει στο Μιλάνο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι Μίλαν - Ίντερ, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (20/11), ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έπραξε κάτι τέτοιο.

Ο Ιταλός προπονητής σχεδιάζει ένα ταξίδι στην πατρίδα του για μεταγραφικές υποθέσεις, αλλά θα το πραγματοποιήσει σε μεταγενέστερο χρόνο, όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα το επιτρέψουν.

Την Πέμπτη (24/11) ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ενώ την Κυριακή (27/11) αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για τη Super League.

Καθίσταται σαφές πως ο Στραματσόνι έχει να διαχειριστεί τα αγωνιστικά ζητήματα και δεν θα ήταν απλό να λείψει έστω και 24 ώρες. Μπορεί η πίεση να έχει υποχωρήσει σε σχέση με τις ώρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά εάν η εβδομάδα κλείσει με αρνητικά αποτελέσματα, όλα θα είναι ρευστά...

Όσο για τις μεταγραφικές υποθέσεις, ο Στραματσόνι επικοινωνεί με τους συνδέσμους του στην ιταλική αγορά και διαπραγματεύεται από την Αθήνα, προς το παρόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ