ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"ΠΑΟ για Βιάτρι και Πρόσεκ"

"ΠΑΟ για Βιάτρι και Πρόσεκ"

Η "Ole" υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον Αργεντινό επιθετικό της Εστουντιάντες, Λούκα Βιάτρι. Σενάριο με τον Πολωνό γκολκίπερ, Πάτρικ Πρόσεκ.

Τον Λούκα Βιάτρι επαναφέρει στο προσκήνιο η αργεντινική εφημερίδα "Ole", στο φύλλο της Παρασκευής (30/12). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προκύπτει ότι ο Παναθηναϊκός θα προσεγγίσει την Εστουδιαντες για την αγορά του 29χρονου στράικερ.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Εστουδιάντες χρειάζεται κεφάλαια για την ανακατασκευή του γηπέδου της και συζητά την παραχώρηση του Βιάτρι. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν διάγει την καλύτερη περίοδο από οικονομικής άποψης και μπορεί να πληρώσει λίγα χρήματα.

Ο Λούκας Βιατρι μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και δεν έχει δεχτεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ενώ διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και δεν πιάνει θέση μη κοινοτικού. Είναι ένας από τους παίκτες της λίστας που έχει δώσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και αν το ποσό που θα απαιτηθεί δεν κριθεί υπερβολικό, ας μην αποκλειστεί κίνηση από την πλευρά του Τριφυλλιού...

Ακόμα, σύμφωνα με την πολωνική ιστοσελίδα "futbol.pl", ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του τον 21χρονο Πολωνό γκολκίπερ του Εθνικού Άχνας, Πάτρικ Πρόσεκ. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως δύσκολα θα τον αποκτήσει άμεσα, αλλά τον παρακολουθεί εν όψει του καλοκαιριού του 2017. Και αυτό είναι το πιο λογικό, δεδομένου ότι στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει άλλες προτεραιότητες και έχει σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο απόκτησης γκολκίπερ.

"ΠΑΟ για Βιάτρι και Πρόσεκ"
CH.SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ