ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τετραήμερο ρεπό έδωσε ο Αναστασίου

Τετραήμερο ρεπό έδωσε ο Αναστασίου
INTIME SPORTS

Μία προπόνηση είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού το πρωί της Κυριακής μετά τη νίκη στο Βικελίδης. Ρεπό μέχρι την Πέμπτη έδωσε ο Αναστασίου με τον ίδιο αλλά και τους πράσινους να σκορπίζουν.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε σπουδαία νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης επί του Άρη με 2-0 αν και όλοι στο στρατόπεδο των πράσινων λαχτάρισαν με το σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Μαρινάκη στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο νεαρός άσος επέστρεψε από την Θεσσαλονίκη την Κυριακή το πρωί και μάλιστα πήγε το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού πριν πάει στο σπίτι του για να ξεκουραστεί.

Οι πράσινοι είχαν κανονικά προπόνηση το πρωί της Κυριακής, με τους παίκτες που έπαιξαν το Σάββατο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και τους υπόλοιπους να ακολουθούν τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου. Ατομικά προπονήθηκε ο Πράνιτς. Με άδεια απουσίασε ο Καπίνο.

Ο 40χρονος τεχνικός έδωσε ρεπό στους παίκτες του μέχρι την Πέμπτη ενώ τόσο ο ίδιος όσο και αρκετοί εκ των πράσινων βρήκαν την ευκαιρία για να αναχωρήσουν από την Αθήνα με τον προπονητή του Τριφυλλιού να πηγαίνει στην Ολλανδία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ