ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέταρτη φορά χωρίς μεταγραφές τον Γενάρη

Τέταρτη φορά χωρίς μεταγραφές τον Γενάρη
Βόουτερ INTIME SPORTS

Τέταρτη φορά τις τελευταίες 12 σεζόν δεν πραγματοποιεί μεταγραφές ο Παναθηναϊκός τον Γενάρη, που ούτως ή άλλως δεν τον πάει.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έκλεισε με τις περισσότερες ομάδες της Superleague να κάνουν από ελάχιστες έως και καθόλου μεταγραφές.

Αυτό έχει να συμβεί πολλά χρόνια (ειδικά να συμπέσει ταυτόχρονα για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) όμως στην περίπτωση των πράσινων η ιστορία έχει διδάξει πως δεν χάθηκε ο κόσμος.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός από την περίοδο 1999-2000 μέχρι και τη φετινή -2011-2012- μόλις τέσσερις φορές δεν έχει πραγματοποιήσει έστω μία προσθήκη τον Γενάρη (συμπεριλαμβανομένου και του φετινού).

Η πρώτη φορά ήταν το 1999-2000, όπου και χάθηκε το πρωτάθλημα στο νήμα, με τους πράσινους να συνεχίζουν με το ακριβώς ίδιο ρόστερ του καλοκαιριού.

Η δεύτερη φορά ήταν το 2005-2006 με τον Παναθηναϊκό να μην πραγματοποιεί κάποια μεταγραφή, αλλά να επιστρέφει ο Τζόρβας από το δανεισμό του στον Θρασύβουλο και τους πράσινους να τερματίζουν 3 πόντους πίσω από την κορυφή.

Η τρίτη φορά ήταν την περίοδο 2009-2010 με τους πράσινους να παραχωρούν τρεις παίκτες, ενώ αξίζει να τονίζουμε πως κατέκτησαν στο τέλος της σεζόν τον τίτλο.

... και η φαρμακερή;

Φέτος λοιπόν είναι η τέταρτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και όλοι ελπίζουν πως θα επαναληφθεί ότι και την σεζόν 2009-2010. Εμείς πάντως να τονίσουμε πως από όλες τις μεταγραφές που έγιναν Γενάρη μήνα, οι μόνοι παίκτες που έπιασαν είναι οι:

Ολιζαντέμπε, Σεϊταρίδης, Γκονσάλες, Βύντρα και Πόστιγκα. Οι υπόλοιποι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας είτε δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, είτε δεν είχαν την εξέλιξη που θα περίμεναν πολλοί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ