ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τετ α τετ με Φερέιρα ο Γόντικας

Τετ α τετ με Φερέιρα ο Γόντικας
Γόντικας INTIME SPORTS

Στην Παιανία βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δημήτρης Γόντικας που είχε σύντομο τετ α τετ με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Δεν μίλησε στους παίκτες ο πρόεδρος των "πράσινων".

Μια επίσκεψη που δεν την περίμεναν πολλοί δέχθηκαν στην Παιανία, οι "πράσινοι" Συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Γόντικας.

Ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" είχε συνομιλία μόνο με τον προπονητή των "πράσινων", Ζεσουάλδο Φερέιρα για μερικά λεπτά.

Οι δύο άνδρες φέρεται να μίλησαν για τα τελευταία τεκταινόμενα γύρω από την ομάδα και τις τελευταίες εξελίξεις με τον πρόεδρο πιθανών να έχει ανησυχίες αν τα διοικητικά δρώμενα έχουν επηρεάσει το κλίμα στις τάξεις της ομάδας.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γόντικας ήθελε να ενημερωθεί για τη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, δεν κάθισε για πολύ ώρα στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας ενώ δεν συναντήθηκε καθόλου με τους ποδοσφαιριστές.

Την Παρασκευή στις 14:00 τελικά το Δ.Σ.

Την προσεχή Παρασκευή (09/09) στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί τελικά το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με φόντο τις διοικητικές εξελίξεις ύστερα από την ανακοίνωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη για παραχώρηση των μετοχών της οικογένειας σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Στο έκτακτο Δ.Σ. θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει να πορεύεται με 14 μέλη ή μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και με 11 ή αν θα αποφασίσει θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση ώστε να εκλεγεί νέο 20μελές Δ.Σ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ