ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος του μήνα κρίνονται όλα

Τέλος του μήνα κρίνονται όλα

Στο τέλος του μήνα κρίνονται όλα στην υπόθεση του Σαουδάραβα πρίγκιπα, τότε δηλαδή που προανήγγειλε ο Τσάκας πως θα έχουν μπει τα λεφτά στην ΠΑΕ.

Αν το θέμα της περίπτωσης του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ πραγματικά οδεύει προς το τέλος του θετικά ή αρνητικά, όλα θα κριθούν μέχρι την επόμενη Τετάρτη.

Εξάλλου κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί ο συνεργάτης του στην Ελλάδα, Βλάσης Τσάκας που τόνισε πως μέχρι τις 30 του μήνα θα έχουν μπει τα χρήματα από τον Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Ο οικονομικός και ο νομικός έλεγχος που διενεργούν οι συνεργάτες του Σαουδάραβα μεγιστάνα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ολοκληρώνεται όπως έχουν δηλώσει οι ίδιοι, την προσεχή Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

Εν συνεχεία αναμένεται να ακολουθήσει σύμφωνα με το ΜοU, η καταβολή των χρημάτων από τη μεριά του. Και αυτό όπως έχει συμφωνηθεί θα πρέπει να γίνει τρεις εργάσιμες μέρες μετά, δηλαδή την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου.

Δηλαδή ο Σουλτάν Αλ Σαούντ να καταθέσει τα 15.000.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό, συνδεδεμένο με τον Παναθηναϊκό, που σύμφωνα με τα λεγομενά του θα είναι μέσω Κύπρου ενώ την ίδια ώρα οφείλει να επιδείξει εγγυήσεις για τα υπόλοιπα 55.000.000 ευρώ.

Αγωνία στις τάξεις των οπαδών

Η αγωνία είναι στο μέγιστο βαθμό της για όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού που θέλει να ελπίζει αλλά για την ώρα είναι δυστακτικός.

Αν τελικά η διαδικασία διεκπεραιωθεί ομαλά αυτόματα το 54,7% των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη θα περάσει στην κατοχή του Σαουδάραβα πρίγκιπα και με την ΑΜΚ, το ποσοστό του θα αγγίξει το 68% και θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού.

Σε διαφορετική περίπτωση όλα θα "στραβώσουν" και όλα θα ξεκινήσουν από την αρχη με την "πράσινη" ΠΑΕ να αναζητά νέους επενδυτές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ