ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελευταίο τσεκάρισμα στον Γουίλσον από τον Παναθηναϊκό

Τελευταίο τσεκάρισμα στον Γουίλσον από τον Παναθηναϊκό

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθεί το Σάββατο το μεσημέρι στην Σκωτία για να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Championship ανάμεσα στην Χαρτς και την Ρέιντζερς έχοντας τα μάτια του στραμμένα πάνω στον Ντάνι Γούιλσον.

Στην Σκωτία και στην αναμέτρηση της Championship ανάμεσα στην Χαρτς και την Ρέιντζερς θα βρεθεί το Σάββατο το μεσημέρι άνθρωπος του Παναθηναϊκού, ίσως και ο Λεωνίδας Βόκολος, προκειμένου να παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον Ντάνι Γουίλσον και να τον τσεκάρει για τρίτη φορά από κοντά.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είναι ένας από τους παίκτες που υπάρχουν στην πράσινη λίστα για την θέση του στόπερ και στο τριφύλλι θέλουν να έχουν ασφαλή εικόνα για την αξία του πριν προχωρήσουν στην απόκτηση του.

Στην διάρκεια της χρονιάς ήδη τον έχουν δει δυο φορές από κοντά και έχουν παρακολουθήσει αρκετά DVD αλλά θέλουν να τον τσεκάρουν άλλη μια φορά αγωνιζόμενο από κοντά.

Η αναμέτρηση της Χάρτς με την Ρέιντζερς είναι προγραμματισμένη για τις 14.15 και φυσικά αποτελεί ένα από τα ντέρμπι της Championship καθώς παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έχουν καθαρίσει την υπόθεση τίτλος οι αντίπαλοι τους θέλουν πάση θυσία τη νίκη.

Οπότε το ματς έχει ιδιαίτερη σημασία και αναμένεται να γίνει ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι από το οποίο οι πράσινοι θα μπορούν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αξία και τις ικανότητες του 23χρονου στόπερ.

Η καριέρα του

Ο Γουίλσον άρχισε την καριέρα του από τους Ρέιντζερς και στη συνέχεια μεταπήδησε στη Λίβερπουλ όπου δεν βρήκε παιχνίδια. Πήγε δανεικός σε Μπλάκπουλ, Μπρίστον και Χαρτς. Στην τελευταία μονιμοποιήθηκε από το 2013 και μετά μετρώντας 62 συμμετοχές και 8 γκολ στο πρωτάθλημα.

Κατά την παραμονή στους Ρέιντζερς ψηφίστηκε ως ο καλύτερος νέος παίκτης το 2010. Στη Χαρτς κατάφερε να κερδίσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τη δεύτερη κιόλας σεζόν δείγμα ότι τον εμπιστεύονταν απόλυτα.

Χρησιμοποιεί το αριστερό του πόδι και έχει καλή σχέση με τα δίχτυα, σκοράροντας, κυρίως, σε στημένες φάσεις. Έχει ύψος 1.87 και στην καριέρα του έχει παίξει 5 φορές για την Εθνική ομάδα της Σκωτίας. Εφέτος ο Ουίλσον πήρε τον τίτλο της δεύτερης κατηγορίας της Σκωτίας με τη Χαρτς.

Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι

Στο τριετές συμβόλαιο του Γουίλσον με την Χαρτς (υπογράφηκε το καλοκαίρι του 2013) υπάρχει όρος που του επιτρέπει να φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι αν υπάρχει ένας ακόμη χρόνος στη συμφωνία και τον όρο αυτό ενεργοποίησε ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός.

Ενδιαφέρον για τον Ουίλσον έχει δείξει και η πρωταθλήτρια στην Πρέμιερσιπ Σέλτικ με τον τεχνικό της, Ρόνι Ντέιλα, να δηλώνει θαυμαστής των προσόντων του.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΟΝΟ/ΜΟ: Ντάνι Γούιλσον
ΗΜ. ΓΕΝΗΣΗΣ:
27 Δεκεμβρίου 1991
ΘΕΣΗ:
ΣΤΟΠΕΡ
ΥΨΟΣ:
1,87
ΔΙΕΘΝΗΣ:
Εθνική Σκωτίας

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜ/ΧΕΣ ΓΚΟΛ
2009-10 Ρέιντζερς 14 1
2010-11 Λίβερπουλ 2 -
2011-12 Μπλάκπουλ 6 -
2012-13(Α) Μπρίστολ Σίτι 1 0
2012-13(Β) Χαρτς 13 0
2013-15 Χαρτς 62 8
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ