ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελεσίγραφο Τσάκα σε Δ.Σ. των μετόχων

Τελεσίγραφο Τσάκα σε Δ.Σ. των μετόχων
INTIME SPORTS

Ο Βλάσης Τσάκας έστειλε τελεσίγραφο στο Δ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ, απειλώντας ότι ο πρίγκιπας θα αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Ο Βλάσης Τσάκας αποκάλυψε στη Ξάνθη ότι ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ θα αποσύρει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που η "πράσινη" ΠΑΕ εξουσιοδοτήσει την εταιρεία Arboris Capital.

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα, όπως γράφουν τα prasinanea.gr, εξήγησε ότι οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού έχουν κάθε δικαίωμα να συνομιλούν με άλλους επενδυτές, ωστόσο δεν μπορούν να εξουσιοδοτήσουν την Arboris Capital για να τους βρει υποψήφιους αγοραστές.

Ο κ.Τσάκας δήλωσε στην Ξάνθη ότι αν το διοικητικό συμβούλιο των μετόχων ψηφίσει στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (17/10) υπέρ της εξουσιοδότησης της συγκεκριμένης εταιρείας, τότε ο πρίγκιπας θα αποσύρει το ενδιαφέρον του.

" Αν ο Παναθηναϊκός δώσει εξουσιοδότηση στην Arboris ο Πρίγκιπας θα αποσύρει το ενδιαφέρον του. Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να μιλάει με διαμεσολαβητές, παρά μόνο με επενδυτές. Την Δευτέρα μάλιστα ο Πρίγκιπας θα στείλει επιστολή στον κ.Βαρδινογιάννη", σχολίασε ο συνεργάτης του πρίγκιπια.

Επιπλέον, ο κ.Τσάκας ανακοίνωσε ότι θα σταλεί επιστολή αύριο στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το ραντεβού των δύο πλευρών την προσεχή Παρασκευή (21/10), ενώ θα επιδίωκε συνάντηση και με τον Δημήτρη Γόντικα.

Αν ο πρίγκιπας αποσύρει το ενδιαφέρον του, τότε θα δοθεί στη δημοσιότητα το περιέχομενο της επίσημης πρότασης και οι εγγυητικές επιταγές που βρίσκονται στη διαθεση της ΠΑΕ, επανέλαβε ο κ.Τσάκας.

" Για να μην νομίζει μάλιστα κανείς οτι θα φύγουμε νύχτα θα δώσουμε στην δημοσιότητα όλες τις επιστολές που έχουμε στείλει στον κ.Βαρδινογιάννη, αλλά και τις εγγυητικές επιταγές", ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ