ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Τελειώνει" με Κουίνσι, Φορναρόλι

"Τελειώνει" με Κουίνσι, Φορναρόλι
INTIME SPORTS

Την Τρίτη οι καθοριστικές εξελίξεις με τον Κουίνσι ενώ παρατείνεται για την Τετάρτη η άφιξη του Φορναρόλι στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Όπως όλα δείχνουν η πιο κρίσιμη μέρα για την παραμονή ή μη του Κουίνσι στον Παναθηναϊκό έφτασε και αυτή θα είναι η Τρίτη (17/7) με τους πράσινους να περιμένουν από τον Γκανέζο ένα "ναι" ή ένα "όχι" για να ξέρουν και αυτοί τι θα κάνουν.

Στην διάρκεια της Δευτέρας υπήρξαν νέες επαφές από τον Παναθηναϊκό με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και την Αλ Σαντ αλλά χωρίς όμως να υπάρξει η εξέλιξη αυτή που θα δώσει ένα τέλος στο όλο θέμα. Για αυτό και οι εξελίξεις μεταφέρθηκαν για την Τρίτη αλλά όπως έχουμε πει ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Δύσκολα την Τρίτη ο Φορναρόλι

Στο έτερο καυτό θέμα για τον Παναθηναϊκό αυτό του Φορναρόλι ο Ουρουγουανός δύσκολα θα βρεθεί τελικά στην χώρα μας στην διάρκεια της Τρίτης και οι εξελίξεις μεταφέρονται για την Τετάρτη. Από το Τριφύλλι έλεγαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα και πως το θέμα είναι διαδικαστικό αλλά πλέον θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μέχρι την έλευση του 24χρονου επιθετικού στην Αθήνα.

Από Τετάρτη η συνάντηση με "Κάρα"

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τον Γιώργο Καραγκούνη από Τετάρτη και αν θα υπάρξουν εξελίξεις με τον διεθνή άσο να συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του και να σκέφτεται την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ο "Κάρα" δεν αναμένεται στην Αθήνα πριν την Τετάρτη όποτε όποια συνάντηση με τον Κώστα Ελευθεράκη μετατίθεται για μετά την άφιξη του διεθνή άσου του Τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ