ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ταυλαρίδης: "Σημαντικό το κενό που άφησε ο Καρέλης"

Ταυλαρίδης: "Σημαντικό το κενό που άφησε ο Καρέλης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στάθης Ταυλαρίδης με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι υποστήριξε ότι περιμένει ένα αρκετά δύσκολο ματς στα Χανιά, μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και αναφέρθηκε στην επιθετική δυστοκία του τριφυλλιού.

Η επιθετική δυστοκία των πράσινων οφείλεται στην απουσία του Μπεργκ λόγω τραυματισμών και στο κενό που άφησε η παραχώρηση του Νίκου Καρέλη σύμφωνα με όσα δήλωσε στην κάμερα της "NOVA" ο Στάθης Ταυλαρίδης. Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε και για το ματς που έρχεται με τον Πλατανιά, την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο και τη ρεβάνς στο Περιστέρι ενώ ρωτήθηκε και για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Ταυλαρίδης σημείωσε πως είναι μια ανταμοιβή για τον ίδιο και τόνισε πως θέλει να παίξει πολλά χρόνια μπάλα ακόμα και δεν έχει σκεφτεί το πότε θα ολοκληρώσει την καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την επιστροφή του κόσμου στη Λεωφόρο μετά την τιμωρία:
«Το να παίζεις ποδόσφαιρο σε άδειες κερκίδες είναι ό,τι χειρότερο. Σίγουρα μας έλειψε ο κόσμος για σχεδόν δύο μήνες. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τον ευχαριστήσουμε με το αποτέλεσμα που φέραμε με τον Ατρόμητο».

Για το 0-0 με τον Ατρόμητο:
«Προσπαθήσαμε, παίξαμε κάτω την μπάλα, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δυστυχώς στις ευκαιρίες που μας δόθηκαν δεν μπορέσαμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Η απόδοση του Ατρομήτου ήταν έκπληξη για μας, φέτος δεν τα πάει τόσο καλά, αλλά είναι μια έμπειρη ομάδα, με παίκτες ποιότητας και το έδειξαν και στο μεταξύ μας παιχνίδι και μας δυσκόλεψαν πολύ».

Για τη ρεβάνς στο Περιστέρι:
«Είμαστε Παναθηναϊκός. Πρώτος στόχος αυτή τη στιγμή είναι το Κύπελλο. Είναι ένας τελικός για μας, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και θα γίνει μια μεγάλη μάχη πιστεύω εγώ και ελπίζω να είναι η ομάδα μου που θα περάσει στην επόμενη φάση».

Για το επιθετικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού:
«Δουλεύουμε πάρα πολύ στην προπόνηση. Η απουσία του Μπεργκ είναι πολύ μεγάλη. Κακά τα ψέματα και το κενό που άφησε ο Καρέλης είναι εξίσου σημαντικό και φαίνεται μέχρι στιγμής. Ευελπιστώ στα επόμενα παιχνίδια να λύσουμε αυτό το πρόβλημα που σίγουρα μας ανησυχεί και μας πάρα πολύ».

Για τον αγώνα με τον Πλατανιά:
«Είναι κλασική ομάδα Παράσχου. Είχα την τύχη να τον έχω προπονητή, πάρα πολύ καλός προπονητής. Ο Πλατανιάς δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα στην αρχή, αλλά είναι πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Εμείς πάμε για τους τρεις βαθμούς».

Για τη διαφορά μεταξύ Αναστασίου και Στραματσόνι:
«Δεν θέλω να μπαίνω σε σύγκριση προπονητών. Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Όπως είπατε δεν έχουμε προβλήματα στην άμυνα, μπροστά όμως έχουμε κάποια προβλήματα, δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Μας αρέσει το πώς η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται μέσα στο γήπεδο, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα είναι σημαντικά και τα αποτελέσματα».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το επόμενο καλοκαίρι:
«Είναι για μένα μια μεγάλη ανταμοιβή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Παναθηναϊκού και θα είμαι για έναν ακόμη χρόνο. Το ποδόσφαιρο θέλει υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά. Αυτά είναι τα τρία βήματα που πρέπει να ακολουθεί κάποιος για να έχει διάρκεια στην καριέρα του. Εγώ αυτό κάνω τόσα χρόνια και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Για το αν σκέφτεται να τελειώσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό:
«Να σας πω την αλήθεια είμαι πολύ διψασμένος, κάθε μέρα έρχομαι με όρεξη στην προπόνηση και παρότι τον τελευταίο καιρό δεν παίζω πολύ τελευταία, προσπαθώ να βάζω δύσκολα στον προπονητή για να με υπολογίζει. Δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή κάτι για τα επόμενα χρόνια».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ