ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα' χουν με Βασσάρα στο "τριφύλλι"

Τα' χουν με Βασσάρα στο "τριφύλλι"
Βασσάρας INTIME SPORTS

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, από τα όσα ανέφερε ο ο υπεύθυνος ορισμού διαιτητών Κύρος Βασσάρας για τον Λέτο. Ποια η θέση του "τριφυλλιού"

Εξοργισμένοι είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τα όσα ανέφερε ο υπεύθυνος ορισμού διαιτητών Κύρος Βασσάρας στην ομιλία του στο πρόσφατο σεμινάριο διαιτησίας στο Λιτόχωρο Πιερίας αναφορικά με το παιχνίδι του Λέτο.

Ο πρώην διεθνής ρέφερι έστειλε μήνυμα στους διαιτητές να προσέχουν τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό για το παιχνίδι του και τα πέναλτι που "κερδίζει".

Σε προβολή βίντεο προς άλλους διαιτητές ο κ. Βασσάρας έμεινε στη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη, αναφέροντας πως κέρδισε το πέναλτι με "βουτιά", αν και από τον τηλεοπτικό φακό είχε φανεί πως ήταν "καθαρή" η φάση.

" Προσοχή, ο συγκεκριμένος βουτάει διαρκώς για να κερδίσει φάουλ και πέναλτι. Δεν το έκανε μόνο στην Ξάνθη, το έχει επαναλάβει σε πολλά ματς, όπως και σε εκείνο με τον Εργοτέλη...", είπε μεταξύ άλλων ο πρώην διεθνής διαιτητής υποστηρίζοντας πως ο Παππάς στην Ξάνθη έκανε λάθος.

Στο περιβόητο βίντεο έδειξε κι άλλες φάσεις στις οποίες διαμαρτυρήθηκε ο Ολυμπιακός στα ματς με την ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης, επισημαίνοντας ότι " έγινε λάθος σε βάρος του Ολυμπιακού...".

Όλες αυτές οι τοποθετήσεις του υπευθύνου ορισμού διαιτητών δεν ήχησαν θετικά στα αυτιά των διοικούντων της "πράσινης" ΠΑΕ, που ενοχλημένοι δεν άργησαν να πάρουν θέση.


Η θέση του Παναθηναϊκού

" Βλέπουμε πλέον ότι ο κ. Βασσάρας... δουλεύει πλέον πάνω στη γραμμή που έχει χαράξει στη διαιτησία ο Ολυμπιακός. Οτι θέλει να πει ο Ολυμπιακός το ακολουθεί πλέον και ο υπεύθυνος ορισμού αγώνων, ο οποίος προφανώς δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα του ρόλου του και της θέσης του..." έλεγαν χαρακτηριστικά από την Παιανία, δείχνοντας ότι δεν σκοπεύουν να αφήσουν να περάσουν απαρατήρητες.

Μάλιστα ανέφεραν πως ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ειδικά φέτος είναι ο παίκτης που έχει δεχθεί τις περισσότερες κλωτσιές από κάθε άλλον στο πρωτάθλημα χωρίς να τιμωρούνται με τις ανάλογες κίτρινες οι "υπαίτιοι" αντίπαλοι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ