ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα βλέμματα στον Ζέκα

Τα βλέμματα στον Ζέκα
INTIME SPORTS

Τα δυο γκολ που σημείωσε ο Ζέκα στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης ήταν το χαϊλάιτ με τον Πορτογάλο να παίρνει τα εύσημα των συμπαικτών του. (VIDEOS)

Η παρουσία του Ζέκα στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης ήταν όλα τα λεφτά με τον Πορτογάλο να είναι σε μεγάλα κέφια να κάνει πράγματα και θαύματα και μάλιστα να πετυχαίνει και δυο γκολ στο δίτερμα που έκαναν οι πράσινοι στο μισό γήπεδο.

Η προπόνηση ξεκίνησε στις 5.30 με τον Φερέιρα να αναλύει στους παίκτες του το πρόγραμμα και εν συνεχεία να τους αναλύει τι θέλει από αυτούς.

Το πρώτο δεκάλεπτο αναλώθηκε σε σπριντ και ταχύτητες ενώ εν συνεχεία ο Πορτογάλος τεχνικός μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του και τους χώρισε σε δυο ομάδες.

Στους πράσινους με τους οποίους ήταν οι Καρνέζης, Κοτσόλης, Βύντρα, Χουχούμης, Πετρόπουλος, Σισοκό, Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Χριστοδουλόπουλός.

Ενώ με τους κίτρινους έπαιξαν οι Ταμπάκης, Ιωαννίδης, Βελάσκες, Ζέκα, Βιτόλο, Κουσίδης, Δώνης, Λαγός, Σπυρόπουλος.

Οι δυο ομάδες εκτέλεσαν αρχικά και για ένα δεκαπεντάλεπτο μια άσκηση κατοχής έξι εναντίων τριών και στη συνέχεια είχαμε ένα 35λεπτο δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Στους πράσινους οι οποίοι είχαν δυο τερματοφύλακες στη σύνθεση τους έπαιξαν στο ένα ημίχρονο τέρμα ο Κοτσόλης και μέσα ο Καρνέζης και εν συνεχεία άλλαξαν ρόλους.

Οι κίτρινοι ήταν οι μεγάλοι νικητές του διπλού και μάλιστα με σκορ 4-0 χάρη σε δυο γκολ του Ζέκα και από ένα των Βελάσκες και Κουσίδη.

Το 1-0 διαμορφώθηκε μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου και κεφαλιά του Ζέκα με τον αριστεροπόδαρο άσο για τρίτη συνεχόμενη μέρα να βγάζει πάσα πάρε βάλε.

Το 2-0 έγινε ύστερα από ασίστ του Βιτόλο και πλασέ του Ζέκα.

Το 3-0 έγινε μετά από πάσα του Κουσίδη στον επερχόμενο Βελάσκες ο οποίος πλάσαρε ωραία με το δεξί στην αντίθετη γωνία.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κουσίδης με σουτ από μέση απόσταση. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προπόνηση της Πέμπτης με ένα δεκάλεπτο αποθεραπείας και διατάσεων.

Την ίδια ώρα οι Πίντο, Σο, Μπουμσόνγκ και Μαρίνος ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα εκγύμνασης ανεβάζοντας βέβαια τους ρυθμούς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ