ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα βλέμματα στον Γιούρκα στον Παναθηναϊκό

Τα βλέμματα στον Γιούρκα στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η επιστροφή στις προπονήσεις για τον Παναθηναϊκό μετά το διήμερο ρεπό δεν συνοδεύτηκε και από την επιστροφή του Σεϊταρίδη σε φουλ πρόγραμμα και στο Τριφύλλι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον δεξιοπόδαρο άσο των πράσινων.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού με τους πράσινους ουσιαστικά να ξεκινάνε την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Ξάνθη καθώς αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει μόνο μια μέρα ρεπό.

Ο Γιάννης Βονόρτας στη πρώτη προπόνηση των πράσινων μετά το διήμερο ρεπό είδε τον Γιούρκα Σεϊταρίδη να μην μπαίνει σε φουλ ρυθμούς ακόμα και το πιθανότερο είναι ότι στο Τριφύλλι δεν θα το ρισκάρουν και θα αφήσουν τον διεθνή άσο να μπει όποτε είναι έτοιμος γνωρίζοντας όμως ότι θα προλάβει το ματς με την Ξάνθη.

Ο Σεϊταρίδης γυμνάστηκε μόνος του σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από ότι οι υπόλοιποι πράσινοι.

Από εκεί και πέρα εκτός προπόνησης έμειναν και οι Μαυρίας, Κουίνσι και Φουρλάνος με τον τελευταίο να έχει ενοχλήσεις στο ισχίο. Βέβαια πλην του Μαυρία πολύ δύσκολα οι Κουίνσι και Φουρλάνος θα έπαιρναν χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Ξάνθη.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα εκγύμνασης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα και συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Ακολούθησε δίτερμα με περιορισμούς και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ελεύθερο δίτερμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ