ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα θέλω του Αναστασίου από τους παίκτες

Τα θέλω του Αναστασίου από τους παίκτες
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν σταμάτησε να δίνει οδηγίες στην προπόνηση της Τετάρτης στους ποδοσφαιριστές του δείχνοντας κάποια από τα θέλω του στην διάρκεια των αγώνων. (VIDS)

Την Τρίτη ο Στιβ Ρούτερ είχε την πρωτοκαθεδρία στην προπόνηση, όμως την Τετάρτη ανέλαβε δράση ο Γιάννης Αναστασίου! Ο προπονητής του Τριφυλλιού είχε τον πιο ενεργό ρόλο και διέκοψε ουκ ολίγες φορές το πρόγραμμα, για να επισημάνει τα λάθη.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης με την κυκλοφορία της μπάλας, ο Αναστασίου επαινούσε τις σωστές επιλογές: "Μπράβο, έτσι γρήγορα αλλάζουμε, μακριά από την πίεση, μπράβο Διαμαντή, μπράβο Γιάννη, αυτό είναι".

Φυσικά, δεν έλειψαν οι παρατηρήσεις όταν οι ποδοσφαιριστές προχωρούσαν σε βεβιασμένες ενέργειες. "Κοιτάζουμε που στέλνουμε τη μπάλα, Τάσο" φώναξε στον Λαγό σε μία ψηλή σέντρα του, ενώ στον Σπυρόπουλο ανέφερε μετά από ένα κακό τελείωμα του: "Χαμηλά το σώμα, Παναγιώτη, για να σουτάρεις εύστοχα".

Έπειτα, στην άσκηση επίθεσης και άμυνας, όταν οι πορτοκαλί προωθήθηκαν όλοι και έμεινε μόνος ο Λαγός σε θέση άμυνας, ο Αναστασίου διέκοψε και τόνισε: "Κάνουμε επίθεση, αλλά με σύνεση. Βγήκαμε όλοι μπροστά και δεν υπήρχε πίσω βάθος. Σε μία φάση που ο Κουτρουμπής είχε πάρει τη μπάλα και είχε βγει ψηλά και δεν υπήρχε πίσω ισορροπία".

Σε ένα άλλο σημείο οι κίτρινοι κυκλοφορούσαν τη μπάλα ανενόχλητοι και ο Αναστασίου σημείωσε με δυνατή φωνή: "Οι πορτοκαλί είστε πολύ παθητικοί, τι θα κάνετε θα τους κοιτάτε; Θέλω να ανεβείτε λίγο πιο ψηλά".

"Μπράβο Ζέκα, έτσι απομακρύνουμε την πίεση" τόνισε στον Πορτογάλο επιδοκιμάζοντας τον για μία μεγάλη αλλαγή παιχνιδιού στον Ντίνα. Νωρίτερα, τον είχε παρατηρήσει γιατί ήθελε να δίνει τη μπάλα γρήγορα και στους ανοιχτούς χώρους.

Στο τέλος, συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές και σε μία σύνοψη του προγράμματος, ανέλυσε τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου που πρεσβεύει και το οποίο θέλει να εφαρμόσει στον Παναθηναϊκό. "Ταχύτητα, κίνηση, ηρεμία και σωστές επιλογές. Αυτά θέλω να έχετε και θα πάμε πολύ καλά" ανέφερε κλείνοντας ο προπονητής του Τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ