ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα πράσινα... ισπανικά δωμάτια

Τα πράσινα... ισπανικά δωμάτια
INTIME SPORTS

Διαβάστε πως είναι διαμορφωμένο το πρόγραμμα της προετοιμασίας του τριφυλλιού αλλά και τα δωμάτια των παικτών του Παναθηναϊκού.

Γκνιεβίνο ημέρα τρίτη... Τα πάντα κυλούν ομαλά στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Πολωνία. Ο ιθύνοντες της ομάδας είχαν φροντίσει πολύ νωρίτερα τα πάντα για να δουλέψει απρόσκοπτα ο Γιάννης Αναστασίου και οι “πράσινοι” στο βασικό κομμάτι της προετοιμασίας της, το οποίο θα την χαρακτηρίσει και στη διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της.

Ήδη ο επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γρηγόρης Παπαβασιλείου είχε διπλοτσεκάρει το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο και είχε διαπιστώσει την αρτιότητα του. Άλλωστε η Ισπανία το 2012 μόνο τυχαία δεν είχε προετοιμαστεί στο συγκεκριμένο κέντρο, που φέρει ανάγλυφα σε πολλά σημεία το πέρασμα τους...

Όπως για παράδειγμα και στα δωμάτια όπου διαμένουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και έχουν στην πόρτα τους την εικόνα κάθε Ισπανού διεθνή άσου όπως του Σέρχιο Ράμος, του Τσάμπι Αλόνσο, του Κασίγιας, του Ρέινα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αναστασίου μένει στο δωμάτιο που έχει την φωτογραφία του Τσάβι, ενώ ο Δημήτρης Σαραβάκος σε αυτό με την φωτογραφία του Ίκερ Κασίγιας.

Τα πάντα ήταν έτοιμα να υποδεχτούν το τριφύλλι με τον προγραμματισμό να είναι άψογος ακόμη και στο θέμα διατροφή, με τις τροφές να έχουν επιλεχθεί από διατροφολόγο. Όπως επίσης και το ζήτημα της διαμονής ήταν προκαθορισμένο αναφορικά με το πως θα καταλύσουν τα ποδοσφαιρικά ζευγάρια στα δωμάτια.

Πιο συγκεκριμένα τα δωμάτια των παικτών διαμορφώθηκαν ως εξής:

1) Κοτσόλης- Ταμπάκης (Ρέινα)

2) Κότσαρης- Ατζαγκούν

3) Σπυρόπουλος- Ντίνας

4) Μέντες- Νάνο

5) Κουτρουμπής- Λαγός

6) Ζέκα- Καρέλης (Βίκτορ Βαλντές)

7) Χουχούμης- Τριανταφυλλόπουλος

8) Κλωναρίδης- Πέτριτς

9) Δώνης- Ρισβάνης (Τσάμπι Αλόνσο)

10) Νιούμαν- Υμεράι

11) Μπεργκ- Μπαϊράμι

12) Μυρθιανός

Τίποτα δεν έχουν αφήσει στην τύχη οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού καθώς θέλουν οι παίκτες να παίξουν ποδόσφαιρο και να μην έχουν τίποτε άλλο στο μυαλό τους. Το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί είναι “στρατιωτικό” και έχει ρυθμιστεί με άξονα την ξεκούραση και την σωστή διαχείριση των δυνάμεων των παικτών ώστε να επικεντρωθούν στη σκληρή δουλειά.

Το καθημερινό πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής:

08:00 Εγερτήριο

08:30 Πρωινό

10:30 Προπόνηση

13:00 Φαγητό

16:30 Σνακ

17:30 Προπόνηση

20:30 Δείπνο

Σε 24ωρη βάση εκπρόσωποι του MISTRAL SPORT CENTER βρίσκονται σε επαφή με το “πράσινο” επιτελείο προκειμένου να εξυπηρετήσουν για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ