ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα πλάνα του Φερέιρα για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Τα πλάνα του Φερέιρα για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης
Φερέιρα

Οι Πίντο, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος και ο νεαρός Τριανταφυλλόπουλος διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Με τέσσερα, πέντε νέα πρόσωπα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο αναμένεται να υποδεχθεί την Κυριακή το απόγευμα ο Παναθηναϊκός τον Αστέρα Τρίπολης.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση των πράσινων ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκέφτεται να αλλάξει κατά τα 4/11 την ενδεκάδα καθώς έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες των Μπουμσόνγκ, Βελάσκες που είναι τραυματίες αλλά και του Κατσουράνη που είναι τιμωρημένος.

Ο 66χρονος προπονητής αναμένεται να χρησιμοποιήσει ως στόπερ τους Πίντο και Τριανταφυλλόπουλο ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και πάλι οι Χριστοδουλόπουλος και Πετρόπουλος.

Στους ένδεκα του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθούν ο Καρνέζης κάτω από τα γκολπόστ, οι Βύντρα, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος και Σπυρόπουλος στην άμυνα.

Τα δυο αμυντικά χαφ των πράσινων αναμένεται να είναι οι Βιτόλο και Μαρίνος ενώ η τριάδα μπροστά τους θα αποτελείται από τους Μαυρία, Χριστοδουλόπουλο και Κουίνσι με τον Λάζαρο να παίζει πίσω από τον επιθετικό.

Για την θέση του φορ το Σάββατο ο Φερέιρα χρησιμοποίησε και τους τρεις Πετρόπουλο, Φορναρόλι και Τοτσέ αλλά ο πρώτος είναι αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ