ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα πλάνα του Αναστασίου για το ματς με την Βέροια

Τα πλάνα του Αναστασίου για το ματς με την Βέροια
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες για το αρχικό σχήμα των πράσινων για το παιχνίδι της Κυριακής.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου στην Βέροια για το παιχνίδι της Κυριακής με τον σύλλογο της Ημαθίας.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει πάρει μαζί όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του πλην των Μέντες, Σίλντενφελντ, Πέτριτς, Τριανταφυλλόπουλο και Αμπέντ και καλείται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Μια ενδεκάδα που θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τους πράσινους. Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει τις τελευταίες μέρες ο 40χρονος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει το τριφύλλι με τον Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Μαρινάκης και αριστερά ο Νάνο ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Ρισβάνη και Κουτρουμπή.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα επιστρέψουν οι Λαγός και Ζέκα με τον 40χρονο τεχνικό να θεωρεί καταλυτική την παρουσία τους ώστε να μην υπάρξουν κενά στην μεσαία γραμμή των πράσινων ενώ ο τρίτος της παρέας θα είναι ο Πράνιτς.

Μπροστά τους αναμένεται να βρεθεί ο Ντίνας και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπερκ έχοντας δίπλα του τον Καρέλη. Ίσως η μόνη θέση που παίζεται είναι αυτή του Ντίνα και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Κλωναρίδης με τον Παναθηναϊκό έτσι να γίνεται ακόμα πιο επιθετικός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ