ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα μπράβο του Αναστασίου και η προτροπή του Αλαφούζου

Τα μπράβο του Αναστασίου και η προτροπή του Αλαφούζου

Ο Γιάννης Αναστασίου μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη και την εμφάνιση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.

H πρώτη φετινή νίκη σε ντέρμπι δημιούργησε ευφορία στον Παναθηναϊκό, αφού ήταν ολοφάνερο ότι ο συνδυασμός του νικηφόρου αποτελέσματος με την εξαιρετική εμφάνιση, ήταν αναγκαίος περισσότερο από ποτέ μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ και την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού μετά τη λήξη του αγώνα, κυριαρχούσαν τα χαμόγελα και τα πειράγματα ανάμεσα στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όπως αποδείχτηκε, το καταπράσινο βράδυ εκτόνωσε μία σημαντική πίεση που είχε συγκεντρωθεί στην ομάδα.

Εισερχόμενος στο χώρο ο Γιάννης Αναστασίου, χαμογελώντας πλατιά και αφού αντάλλαξε high five με όσους συνάντησε, επαίνεσε με δυνατή φωνή τους ποδοσφαιριστές του. "Μπράβο παιδιά" και "very good, boys" ήταν οι αρχικές φράσεις του προς τους Έλληνες και τους ξένους.

"Τι σας έλεγα; Όταν παίζουμε όπως μπορούμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα αντίπαλο. Συγχαρητήρια για την εμφάνιση σας, τα πήγαμε περίφημα. Ευχαριστηθείτε τη νίκη απόψε, γιατί από αύριο θα επικεντρωθούμε στα επόμενα ματς. Μπράβο και πάλι, γιατί ευχαριστήσατε και τον κόσμο που μας έχει στηρίξει πάρα πολύ" ανέφερε ο Αναστασίου.

Συγχαρητήρια από τον Αλαφούζο

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν επισκέφθηκε τα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα, όμως επικοινώνησε με τους Δημήτρη Σαραβάκο και Νίκο Νταμπίζα και τους εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα του Παναθηναϊκού, καθώς και για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-1.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν ευχαριστημένος επειδή τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα δεν αποσυντόνισαν την ομάδα, αλλά αντίθετα αυτή έβγαλε αντίδραση και πάθος σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.

Ο Αλαφούζος ζήτησε να μεταφέρουν τα συγχαρητήρια του στους ποδοσφαιριστές, μαζί με την προτροπή να διατηρήσουν τους χαμηλούς τόνους και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, προκειμένου να επαναλάβουν ένα σερί νικών και να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους.

"Με τη μοϊκάνα το έβαλες"

Όπως ήταν λογικό, τη μερίδα του λέοντος στα πειράγματα συγκέντρωσε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος... Ο νεαρός αμυντικός πέτυχε με κεφαλιά το πρώτο γκολ του με την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού και το πανηγύρισε έξαλλα, μπροστά από τους οργανωμένους οπαδούς.

Οι περισσότεροι συμπαίκτες του, του ευχήθηκαν να σκοράρει και άλλες φορές, ενώ τον πείραξαν και για τον πανηγυρισμό του. Ωστόσο, το αποκορύφωμα της βραδιάς σημειώθηκε όταν ακούστηκε η ατάκα "με τη μοϊκάνα το έβαλες", εμπνευσμένο από το κούρεμα του 20χρονού στόπερ...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ