ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα μεταγραφικά πλάνα του Αναστασίου

Τα μεταγραφικά πλάνα του Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, έχει έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Στον Παναθηναϊκό μετρούν αντίστροφα πλέον μέχρι να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απο τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο 40χρονος τεχνικός όλο αυτό το διάστημα βεβαίως δεν έχει μείνει με "σταυρωμένα τα χέρια" και ψάχνει για παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα την ερχόμενη σεζόν.

Όπως έγραψαν τα "Πράσινα Νέα" από την πρώτη στιγμή ότι ο Γιάννης Αναστασίου ήταν το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και δεν ασχολήθηκαν με άλλες περιπτώσεις γράφοντας απλά τα ονόματα κάποιων τεχνικών που επίσης προτάθηκαν στους πράσινους αλλά δεν απασχόλησαν το Τριφύλλι.

Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ο Αναστασίου βρέθηκε στην Ολλανδία πριν λίγες μέρες και είχε επαφές με κάποιες ομάδες, όπως ήταν ο Άγιαξ, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αγγλία. Στις συγκεκριμένες χώρες έχει γνωριμίες και προχώρησε σε κάποιες διερευνητικές επαφές με παίκτες που μπορεί ν' απασχολήσουν το Τριφύλλι κατά την διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας έχει προχωρήσει το πρώτο κομμάτι των μεταγραφών. Στην προεργασία που έχει κάνει, εντόπισε παίκτες στις θέσεις που ψάχνουν οι Πράσινοι και κυρίως στα οικονομικά δεδομένα που θα μπορούν να κινηθούν το καλοκαίρι.

Οι θέσεις είναι γνωστές, στην Παιανία αναζητούν δύο παίκτες στον άξονα, ενώ πάντα στην λίστα υπάρχει και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός επιθετικού για να πλαισιωθεί ο Λουτσιάνο Φιγκερόα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θ' ανανεώσει την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, ενώ είναι πάντα ανοιχτή και η υπόθεση του Γιώργου Καραγκούνη, ειδικά μετά την δήλωση του ότι είναι δύσκολο να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ν' αγωνίζεται μακριά από την οικογένεια του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ