ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα λένε και φιξάρουν το ραντεβού Γιαννακόπουλος-Αλαφούζος

Τα λένε και φιξάρουν το ραντεβού Γιαννακόπουλος-Αλαφούζος

Νέα επικοινωνία θα έχουν στην διάρκεια της Τετάρτης (27/11) οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος για να οριστικοποιήσουν το ραντεβού της Πέμπτης. Διαβάστε τι λένε οι συνεργάτες του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ για τα ποσά που είναι διατεθειμένος να δίνει κάθε χρόνο στην ΠΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Οι μέρες περνούν και η... μεγάλη Πέμπτη (28/11) για τους φίλους του Παναθηναϊκού πλησιάζει. Οι φίλοι των πράσινων θα μπορούσαμε να πούμε ότι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένουν την συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Γιάννη Αλαφούζο για να τρέξουν οι εξελίξεις.

Άλλωστε μέχρι την Πέμπτη (28/11) που θα καθίσουν γύρω από το ίδιο τραπέζι οι δυο άντρες τα όσα έχουν γραφτεί και όσα έχουν ακουστεί αλλά και όσα θα γραφτούν και θα ακουστούν μέχρι το ραντεβού είναι περισσότερο προϊόν του τι διαρρέεται από την μια και την άλλη πλευρά, πολλές φορές και με κάποιες υπερβολές καθώς κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς τι έχει στο μυαλό του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Το μόνο δεδομένο την χρονική στιγμή είναι πως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ να κάνει το μεγάλο κόλπο και να μπει στην ΠΑΕ και πως ο Γιάννης Αλαφούζος θα δεχτεί να συζητήσει την όποια πρόταση του γίνει από τον Γιαννακόπουλο χωρίς καμία προϋπόθεση όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι δυο πλευρές θα έχουν μια νέα επικοινωνία την Τετάρτη προκειμένου να φιξάρουν οριστικά το ραντεβού της Πέμπτης (28/11) το οποίο και θα πραγματοποιηθεί αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο που οδηγήσει την μια ή την άλλη πλευρά στο να ζητήσει την αναβολή του.

Η μεγαλύτερη ένσταση

Την ίδια ώρα και έχοντας καταγράψει τις όποιες ενστάσεις μπορεί να έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφορικά με τα χρέη της πράσινης ΠΑΕ, τα δάνεια, τις συμβάσεις και του διακανονισμούς αυτό που διαρρέεται από ανθρώπους προσκείμενους στην πλευρά του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ είναι πως σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έχει κάνει πρόθεση του είναι να καταβάλει ένα ποσό που θα αγγίζει τα 20 εκ. ευρώ το χρόνο στην ΠΑΕ.

Δεν θα ήθελε όμως με τίποτα πάνω από το 1/4 αυτών των χρημάτων τα πρώτα χρόνια να δίνονται για παλιές ιστορίες της ομάδας, διακανονισμούς και χρέη που προϋπάρχουν πριν μπει ο ίδιος στον Παναθηναϊκό.

Εκεί είναι η μεγαλύτερη "ένσταση" που έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και που ενδεχομένως θα καταγράψει στο ραντεβού του με τον Γιάννη Αλαφούζο την Πέμπτη (28/11).

Ένα ραντεβού το οποίο αναμένεται να φέρει στο φως και πολλές παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά με τις προθέσεις, τα ποσά, τους συμπαίκτες αλλά και τις ενστάσεις του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ για το μπάσιμο του στην πράσινη ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ