ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα κέρδη από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Τα κέρδη από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ
Παναθηναϊκός πανηγυρική INTIME SPORTS

Η πρώτη θέση στα πλέι οφ δίνει μία μεγάλη ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να ανασάνει οικονομικά ή ακόμα και να... εκτοξευτεί!

Ο Παναθηναϊκός όπως και την περσινή σεζόν, έτσι και φέτος έφερε... τούμπα το έργο και με τρεις νίκες στο δεύτερο γύρο των πλέι οφ, κατέκτησε την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι σε περίπτωση που πάρει τελικά αδειοδότηση από την ΕΠΟ και του δώσει το πράσινο φως η ΟΥΕΦΑ, θα δώσει μεγάλη μάχη για να εξασφαλίσει ένα σαφώς καλύτερο μέλλον.

Βλέπετε οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ μπορούν να αλλάξουν τη ροή της ιστορίας μίας ομάδας, ειδικά στην περίπτωση του τωρινού Παναθηναϊκού, με τα, περίπου, 11 -12 εκ. ευρώ, που θα δώσουν τεράστια οικονομική ανάσα στα ταμεία του "τριφυλλιού".

Εσείς διαβάστε την απάντηση Αλαφούζου στους κύκλους του Ολυμπιακού, τις καταπληκτικές δηλώσεις του Μπουμσόνγκ, τη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ, τις δηλώσεις του Σωτήρη Νίνη, τους πιθανούς αντιπάλους στην Ευρώπη και το άρθρο του Πέτρου Παπαμακάριου.

Λίγα και πολλά

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα ξεκινήσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και θα βρει μπροστά του, λογικά, μία εκ των Μπριζ, Βασλούι, Φέγενοορντ και Μάδεργουελ.

Εύκολους αντιπάλους, με τα τωρινά δεδομένα του Παναθηναϊκού, δεν τους λες, όμως αν οι πράσινοι περάσουν στην επόμενη φάση των πλέι οφ, τότε θα έχουν ένα μεγάλο κέρδος.

Αυτό φυσικά είναι οικονομικό. Ακόμα κι αν δεν προκριθεί στους ομίλους, θα έχει βάλει στα ταμεία περίπου 3 εκ. ευρώ! Τα 2.1 είναι για τη συμμετοχή στα πλέι οφ και τα 900.000 ευρώ από εισιτήρια, τηλεοπτικά δικαιώματα και διαφημίσεις.

Αν μάλιστα η κλήρωση είναι ευνοϊκή ( Ουντινέζε, Λιλ, Μπριζ, Μάλαγα και Γκλάντμπαχ πιθανοί αντίπαλοι), τότε καταλαβαίνει κανείς πως και τα διαρκείας θα πάρουν φωτιά!

Τίποτα δεν είναι σίγουρο

Όλα αυτά όπως είπαμε αν πάρει άδεια από ΕΠΟ και ΟΥΕΦΑ, αν πετύχει και βρεθούν χρήματα μέχρι το τέλος του μήνα και πάνω από όλα αν δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ