ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια του Σταντάρ - Παναθηναϊκός

Τα εισιτήρια του Σταντάρ - Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φιλάθλους για τα εισιτήρια που έχει στη διάθεση της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης.

Για το παιχνίδι της Λιέγης ο Παναθηναϊκός έχει στη διάθεση του 1.400 εισιτήρια και με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ενημέρωσε τους οπαδούς για την πώληση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους για την έναρξη της διάθεσης εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα Σταντάρ Λιέγης – Παναθηναϊκός (30/7, γήπεδο Stade Maurice Dufrasne, τοπική ώρα 20:00) για τον 3ο προκριματικό του UEFA Champions League.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται μεμονωμένα τα εισιτήρια του αγώνα από τα εκδοτήρια στη Θύρα 4 της Λεωφόρου, από σήμερα στις 15:00 έως τις 18:00, αύριο Παρασκευή 25/7 από τις 10:00 έως τις 18:00, το Σάββατο 26/7 από τις 10:00 έως τις 15:00 και τη Δευτέρα 28/7 από τις 10:00 έως τις 16:00.

Το εισιτήριο κοστίζει 5 Ευρώ και -βάσει των κανονισμών της UEFA- για την αγορά κάθε εισιτηρίου ο φίλαθλος χρειάζεται να προσκομίσει τα ακόλουθα στοιχεία μετακίνησης: την αεροπορική εταιρεία, τον αριθμό πτήσης, την ημερομηνία και την ώρα αναχώρησης , όπως επίσης τα ίδια ακριβώς στοιχεία της επιστροφής του, μαζί με την διεύθυνση διαμονής του στο εξωτερικό.

Ο αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου είναι απαραίτητος.

Σχετικά με τους φιλάθλους μας που διαμένουν στο εξωτερικό, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει πως θα λειτουργήσει σημείο διάθεσης εισιτηρίων ( box office) στην είσοδο της Θύρας των φιλοξενούμενων φιλάθλων του Παναθηναϊκού (16), το οποίο θα διαθέτει εισιτήρια την ημέρα του αγώνα, για διάστημα 2 ωρών, από τις 18:00 έως τις 20:00 ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Το κόστος του εισιτηρίου είναι 5 Ευρώ, με τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου να είναι απαραίτητος για την αγορά. Για να δείτε τον χάρτη πρόσβασης στο γήπεδο Stade Maurice Dufrasne κάντε κλικ στο εικονίδιο που ακολουθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ