ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα είπε με Αναστασίου και τρέχει τις εξελίξεις ο Αλαφούζος

Τα είπε με Αναστασίου και τρέχει τις εξελίξεις ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Τετ α τετ με τον Γιάννη Αναστασίου για να συζητήσει για την ήττα από τον Ατρόμητο είχε το βράδυ του Σαββάτου ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος έχει μια γεμάτη εβδομάδα μπροστά του.

Στεναχωρημένος από την κατάληξη της αναμέτρησης αποχώρησε από το "Απόστολος Νικολαΐδης" το βράδυ του Σαββάτου, ο Γιάννη Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μετά τη λήξη του αγώνα, μετέβη στο γραφείο του Γιάννη Αναστασίου και είχαν μία ολιγόλεπτη συζήτηση για την εικόνα του Παναθηναϊκού και για τα αίτια της ήττας από τον Ατρόμητο.

Ο Αλαφούζος ήθελε να ακούσει την άποψη του προπονητή για το "μπλακ άουτ" της ομάδας και για την ανατροπή του σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.

Το γεγονός ότι δεν έλαβε συγκεκριμένη εξήγηση τον προβλημάτισε, αλλά παρόλα αυτά εξέφρασε τη στήριξη του στο προπονητικό επιτελείο και ζήτησε να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά.

"Γεμάτη" εβδομάδα

Από εκεί και πέρα, η εβδομάδα που αρχίζει τη Δευτέρα (16/12) προμηνύεται "γεμάτη" για τον Αλαφούζο τόσο στα θέματα της ΠΑΕ, όσο και στης "Παναθηναϊκής Συμμαχίας".

Ο Αλαφούζος και οι συνεργάτες του προετοιμάζονται για την αποστολή του φακέλου της ΠΑΕ εν όψει του monitoring της UEFA και προχωρούν στους τελευταίους διακανονισμούς με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους υπάρχουν οφειλές.

Συγχρόνως, ρυθμίζονται οι τελικές λεπτομέρειες για την τακτική Γενική Συνέλευση της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" που θα διεξαχθεί την Κυριακή (22/12).

Εκεί είναι βέβαιο ότι ο Αλαφούζος ως πρόεδρος θα κληθεί να μιλήσει με λεπτομέρειες και στοιχεία για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ