ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα είπαν Νταμπίζας, Πράνιτς

Τα είπαν Νταμπίζας, Πράνιτς
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε τετ α τετ με τον Ντάνιελ Πράνιτς με τους δυο άνδρες να μιλάνε για την δημοσιοποίηση των όρων του συμβολαίου του Κροάτη, γεγονός που είχε ενοχλήσει τους πράσινους αλλά πλέον το θέμα θεωρείται λήξαν.

Η δημοσιοποίηση των όρων του συμβολαίου του Ντάνιελ Πράνιτς από τον ίδιο τον Κροάτη με δηλώσεις του σε συμπατριώτες του είχαν κάνει έξω φρενών την διοίκηση του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα τον πρόεδρο των πράσινων Γιάννη Αλαφούζο.

Το γεγονός ότι ο 33χρονος μέσος έκανε γνωστό ότι θα μπορούσε να αποτελέσει παρελθόν με 150.000 μόλις εξόργισε τους πράσινους καθώς με την στάση του ο Κροάτης έδειχνε ότι ψάχνεται και αυτό δεν άρεσε καθόλου.

Από τότε είχε προαναγγελθεί πως ο Νίκος Νταμπίζας με την πρώτη ευκαιρία θα είχε τετ α τετ με τον Ντάνιελ Πράνιτς με αφορμή τον θόρυβο που είχε δημιουργηθεί.

Αυτό έγινε στην διάρκεια της Πέμπτης και ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού μετέφερε στον Κροάτη την ενόχληση της διοίκησης και προσωπικά του προέδρου για τα όσα είπε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι θεμιτό ο καθένας να αναζητά το καλύτερο για τον εαυτό του. Σημασία ωστόσο έχει πως ο χειρισμός και ο τρόπος που επέλεξες να το κάνεις ήταν προσβλητικός για τον σύλλογο και προκάλεσες δυσφορία τόσο στη διοίκηση όσο και στον κόσμο».

Ο Πράνιτς αναγνώρισε το λάθος του λέγοντας πως δεν είχε πρόθεση να θίξει το κλαμπ, το θέμα θεωρείται λήξαν και φυσικά υπολογίζεται κανονικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ