ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα είπαν και τα ξαναλένε την Παρασκευή με Φάλκενμπεργκ

Τα είπαν και τα ξαναλένε την Παρασκευή με Φάλκενμπεργκ
INTIME SPORTS

Για την Παρασκευή το πρωί δόθηκε το νέο ραντεβού των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Έρικ Φάλκενμπεργκ ώστε να βρεθεί ολοκληρωθεί η συμφωνία και να πέσουν οι υπογραφές.

Χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα, την υπογραφή του Έρικ Φάλκενμπεργκ δηλαδή, ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη οι συζητήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Ολλανδού άσου.

Ο 25χρονος μέσος ο οποίος πήγε κανονικά το πρωί της Πέμπτης για εξετάσεις και εργομετρικά τεστ εν συνεχεία βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να συζητηθούν όλοι οι όροι του τριετούς συμβολαίου του.

Επειδή μάλιστα ο Νίκος Νταμπίζας απουσίαζε οι συζητήσεις έγιναν με τους νομικούς του Τριφυλλιού και τον Γιάννη Αναστασίου και διεκόπησαν ώστε να πάει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην προπόνηση.

Σε κάποιους από τους όρους, κυρίως στην προκαταβολή που θέλει να πάρει ο Ολλανδός, υπήρξε διαφωνία και μετά από αρκετή ώρα διαπραγματεύσεων οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή το πρωί.

Εκεί θα γίνει ένας νέος κύκλος συζητήσεων και αν όλα πάνε καλά θα πέσουν και οι υπογραφές στο συμβόλαιο του Ολλανδού άσου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από την πλευρά του παίκτη δεν εκφράζεται ανησυχία και όλοι λένε πως την Παρασκευή θα τελειώσει οριστικά το θέμα έχοντας θετική κατάληξη για το Τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ