ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα είπαν για μεταγραφές Νταμπίζας, Σαραβάκος

Τα είπαν για μεταγραφές Νταμπίζας, Σαραβάκος
INTIME SPORTS

Οι Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβάκος βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού την Δευτέρα και συνομίλησαν για τα μεταγραφικά θέματα του Τριφυλλιού.

Συνάντηση για τις μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό είχαν την Δευτέρα ο Νίκος Νταμπίζας με τον Δημήτρη Σαραβάκο σε μια συνάντηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού πέρασε τις πύλες του αθλητικού κέντρου των πράσινων και συνομίλησε για περισσότερες από δυο ώρες με τον ποδοσφαίρου των πράσινων ο οποίος από νωρίς το πρωί ήταν στο δεύτερο σπίτι του, την Παιανία.

Οι δυο άνδρες μάλιστα είδαν και ένα μέρος της προπόνησης της ομάδας Νέων και εν συνεχεία μετέβησαν στα γραφεία τους στις εγκαταστάσεις της Παιανίας συνομιλώντας για αρκετή ώρα για τις επαφές που είχε στην Ιταλία το Σαββατοκύριακο ο Νίκος Νταμπίζας.

Οι δυο τους έθεσαν επί τάπητος τα μεταγραφικά θέματα των πράσινων ενώ συνομίλησαν και για τις εκκαθαρίσεις στο πράσινο ρόστερ. Δεν αποκλείεται φυσικά να υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Γιάννη Αναστασίου και να έγινε έτσι και μια επαφή και των τριών ανδρών που ηγούνται των μεταγραφικών θεμάτων του Παναθηναϊκού έστω και από μακριά.

Τα είπαν και με τον Σαμαρά

Οι Δημήτρης Σαρβάκος και Νίκος Νταμπίζας κατά την παρουσία τους στην Παιανία συνομίλησαν και με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας Γιάννη Σαμαρά. Οι τρεις τους μάλιστα βρέθηκαν για λίγη ώρα και στα γραφεία του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται να συνομίλησαν για τους παίκτες της ομάδας Νέων και τι θα γίνει με την παρουσία τους στην πρώτη ομάδα αλλά και το ποιοι ακόμα θα προωθηθούν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ