ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα δεδομένα της Γενικής Συνέλευσης

Τα δεδομένα της Γενικής Συνέλευσης

Νέο Δ.Σ. μέτα από σχεδόν ένα μήνα θα αποκτήσει την Τρίτη (8/5) ο Παναθηναϊκός στην διάρκεια της έκτακτης Γ.Σ. που είναι προγραμματισμένη για τις 10.00π.μ.

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι διεργασίες ήταν πολλές ενώ φτάσαμε και στην συμφωνία στην οποία έχουν καταλήξει οι Γιάννης Βαρδινογιαννης και Γιάννης Αλαφόυζος για την μεταβίβαση των μετοχών του 54.7% του Τζιγγερ.

Τα δεδομένα για την Γ.Σ. και το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει από την Τρίτη θα είναι η απαρχή της προσπάθειας της λαϊκής βάσης και του πλάνου που έχει στο νου του ο Γιάννης Αλαφόυζος.

Έχει εξουσιοδοτήσει ο Τζίγγερ

Πρώτα από όλα και όσον αφορά την παρουσία στην Γ.Σ. το παρών αναμένεται να δώσει ο Γιάννης Αλαφόυζος, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος και άλλοι μέτοχοι του Δ.Σ.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν θα δώσει το παρών στην Γ.Σ. έχοντας εξουσιοδοτήσει όμως την κ. Μπαλωμένου, δικηγόρο της πλευράς Αλαφούζου, για να ψηφίσει αντ´ αυτού για τα 13 μέλη του Δ.Σ

Κάτι το οποίο σημαίνει ότι μέτα από καιρό το διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού θα αποτελείται πάλι από είκοσι μέλη.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα ορίσει και πάλι τους Λιβέρη και Λομβάρδου ενώ οι Πολέμης, Ξυλάς και Νίκας θα ορίσουν τον Λεωνίδα Πολέμη.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αναμένεται να ορίσει και αυτός ένα μέλος, αν όχι τον εαυτό του, τότε τον Θανάση Γιαννακοπουλο. Επίσης οι Μιχάλης Ζολώτας και Νίκος Πατέρας αναμένεται και αυτοί να ορίσουν μέλος και φυσικά ένα μέλος και ο ερασιτέχνης.

Από πλευράς του Γιάννη Αλαφούζου δεν έχουν ξεκαθαρίσει ποια είναι τα 13 μέλη που θα οριστούν με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως σίγουροι είναι οι Γιάννης Αλαφουζος, Δημήτρης Γοντικας, Αριστείδης Καμάρας, Κώστας Ελευθερακης και ίσως και ο Στρατός Σωπήλης ενώ σίγουρα κάποια ιδρυτικά στελέχη όπως ο κ. Βερβεσος ίσως είναι μέσα στα 13 μέλη που θα ορίσει ο Γιάννης Αλαφόυζος.

Φαβορί ο Γοντικας

Αυτό που ακόμα δεν είναι σίγουρο είναι ποιος θα είναι πρόεδρος. Ο Δημήτρης Γόντικας φαντάζει αυτή την ώρα ο επικρατέστερος αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την συνεδρίαση του Δ.Σ. και την συγκρότηση σε σώμα που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Αλαφόυζος θα δώσει το παρών την Τρίτη στην Γ.Σ. έτσι ώστε να μπορ΄ρσει να εξηγήσει και στους υπόλοιπους μετόχους το πλάνο του και το σχέδιο του καθώς και να μιλήσει για το θέμα της ΓΗΠΕΛ και την συμφωνία του με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη το πρωί και κατα την συνεδρίαση της καθοριστικής Γ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ.

Εσείς διαβάστε για την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ, την επιστροφή Γοντικα, τις δηλώσεις Φερέιρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ