ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα γκολ του Σισέ με τον Παναθηναϊκό

Τα γκολ του Σισέ με τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Δείτε 50 από τα 55 γκολ που σημείωσε στην θητεία του στον Παναθηναϊκό ο Τζιμπρίλ Σισέ συγκεντρωμένα σε ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Μετά το παιχνίδι Μαρσέιγ - Μπαστιά, ο Τζιμπρίλ Σισέ ανακοίνωσε ότι σταματά το ποδόσφαιρο καθώς οι τραυματισμοί δεν του επιτρέπουν να αποδώσει όπως αυτός θα ήθελε.

Μια δήλωση που την έχει κάνει ξανά στην διάρκεια της σεζόν και όλα έδειχναν το τελευταίο διάστημα πως θα την αναιρούσε καθώς ο ίδιος τόνιζε ότι θα ήταν ωραίο να παίξει στην Αμερική, ότι είχε προτάσεις από την Ινδία και πως θα ήθελε να γυρίσει στον Παναθηναϊκού.

Ο Γάλλος επιθετικός έχει μία πλούσια καριέρα, ίσως, όχι τόσο πλούσια όσο θα μπορούσε πραγματικά, ωστόσο, βίωσε πολλά στο άθλημα και αποχωρεί έχοντας την αγάπη των οπαδών κάθε ομάδας που αγωνίστηκε.

Ειδικότερα, του Παναθηναϊκού, αν και φόρεσε μόνο δύο σεζόν το τριφύλλι στο στήθος, εντούτοις, δέθηκε με το έμβλημα και τους οπαδούς!

Το Sport24.gr αποχαιρετά τον Γάλλο σούπερ σταρ, θυμίζοντας μέσα από ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube και έχει συγκεντρωμένα τα 50 από τα 55 γκολ που πέτυχε ο Γάλλος σταρ σε 89 συμμετοχές, δηλαδή, περισσότερα από 1 γκολ ανά δύο παιχνίδια!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ