ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα "γκάζια" του Στραματσόνι στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Τα "γκάζια" του Στραματσόνι στους παίκτες του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι τα είχε με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και προσπάθησε να τους αφυπνίσει στην ανάπαυλα του αγώνα ενώ τους μίλησε για έλλειψη συγκέντρωσης μετά το τέλος του ματς.

"Γκάζια" σε δυο δόσεις είχαμε από τον Αντρέα Στραματσόνι στην διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με αποδέκτες φυσικά τους πράσινους.

Ο Ιταλός τεχνικός αρχικά τα "έχωσε" στους ποδοσφαιριστές του στην ανάπαυλα της αναμέτρησης αλλά και μετά το τέλος της καθώς όπως ήταν λογικό δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος απ' όσα είδε και φυσικά απ' την ήττα των πράσινων.

Στο ημίχρονο του αγώνα ο 39χρονος προπονητής τα είχε με τους ποδοσφαιριστές τους λόγω της κακής εικόνας του πρώτου 45λεπτου λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Πως παίζετε έτσι, δεν έχουμε πάθος, δεν πάτε πρώτοι στις φάσεις, δεν κάνετε τίποτα απ' όσα έχουμε πει δεν ήμαστε καθόλου καλοί στην ανάπτυξη μας. Θα πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο στο δεύτερο 45λεπτο και να παίξουμε καλύτερα για να πάρουμε τη νίκη".

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ιταλός τεχνικός που ναι μεν είδε το τριφύλλι να παίζει καλύτερα, να δημιουργεί φάσεις αλλά τελικά να χάνει το ματς αλλά ευτυχώς για τους πράσινους όχι και την πρόκριση τα έβαλε με τους παίκτες τους με αφορμή ότι παράτησαν το παιχνίδι στα τελευταία του λεπτά.

Χαρακτηριστικά τους είπε: "Κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει στο 87' ή στο 88'. Πρέπει να τα δίνουμε όλα μέχρι το 93' το 94' ή όποτε σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής. Πιστέψατε ότι το ματς είχε τελειώσει και το παρατήσατε και παραλίγο να την πατήσουμε. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί ξανά".

Ο 39χρονος τεχνικός τους είπε και για τις ευκαιρίες που έχασαν λέγοντας: " Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, είχαμε τόσες τελικές στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ να τελειώσουμε το ματς. Δεν είχαμε το μυαλό μας στο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ